Národovci, komouši a Klaus mladší

Zatím je vše v klidu a občan se má v Republice Agrofert docela dobře, což je vlastně ze všeho nejdůležitější.

Od všech národovců a jiných klausiánů pořád léta slyším a čtu, že komunisté již nejsou nebezpeční, protože hlavní současné nebezpečí pro svobodu občanů je feminismus, gender, gay pride a tak podobně. No a proto skutečně nechápu, proč se najednou tak vzrušeně rojí a pořád tlačí ODS k státotvorné odpovědnosti v Babišově vládě a tím k jasnému zániku. Pánové Sobotka, Zaorálek a Chovanec by mohli zasvěceně vyprávět… Bude to asi tím, že těm národovcům a jiným klausiánům ODS nějakým způsobem velmi vadí. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Všichni ti národovci a jiní klausiáni také dlouhodobě brojí proti globálnímu vlivu jakýchsi nadnárodních korporací a jakémusi NWO, tedy ilumináty, pražskou kavárnou, býldebergem a bankéři řízené cestě k novému světovému řádu. No a při tom u nás zároveň kopou za nadnárodní korporaci Agrofert, která pomalu, ale jistě přerůstá v ČR. To je další skutečnost, kterou můj prostý rozum standardního Pepy Nováka vstřebat a zpracovat nedokáže, ale nikdo není dokonalý.

No a aby to nebylo jednoduché a měl jsem to ještě složitěji zamotané, tak se navíc do tohoto mohutného gordického uzliska ještě zkušeně vpletl Václav Klaus mladší. Docela rád bych věděl, jestli si jeho voliči přáli, aby úspěšně začal s rozbíjením ODS a spojil se k této jistě bohulibé činnosti s komunisty, národovci a s nadnárodní korporací Agrofert, nebo si mysleli, že bude konat nějak jinak.  Celá ta ošemetná souhra zákonitých náhod vypadá  zatím tak, což je docela pochopitelné, že jeho hlasování bude permanentně sledováno pečlivou mediální lupou, no a to již V.K.ml. ve své veřejně vyjádřené nelibosti zaznamenal.

Asi budu muset zase vylézt na Umwurf a společně s Žožíkem to v klidu všechno probrat, jinak se přesné informace patrně ke své škodě nedočkám. Doufám jen, že mne při tom výstupu nepřepadne nějaký pochod zdivočelé gender hrdosti, nebo co, člověk nikdy neví. Zatím je vše v klidu a občan se má v Republice Agrofert docela dobře, což je vlastně ze všeho nejdůležitější.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | sobota 2.12.2017 12:40 | karma článku: 22,57 | přečteno: 1450x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42