Jindřich Rajchl, Godot, který opět nepřišel

Demonstraci nikdo nezakázal, dlouhodobě se o ní všude vědělo, mainstream ji celou vysílal on-line zadarmo a straníky z PRO to nic nestálo, ani si nemuseli zaplatit služby ruských kolaborantů z Raptor tv.

Byl jsem docela zvědavý, jestli se šéfovi Putin-kolaborant-chcimír-dezolátů podaří splnit jeho touhy a tedy přilákat více nespokojených kverulantů než posledně a zaplnit celý Václavák, nebo alespoň více než jeho polovinu jako minule a předminule. Moc jsem tomu nevěřil a skutečně se nezadařilo. Tendence není vzestupná, dalo by se říci, že se zastavila, nebo je na sestupu, počet militantních příznivců strany PRO je zatím konstantní a žádná revoluce se nekoná.

 

Demonstraci nikdo nezakázal, dlouhodobě se o ní všude vědělo, mainstream ji celou vysílal on-line zadarmo a straníky z PRO to nic nestálo, ani si nemuseli zaplatit služby ruských kolaborantů z Raptor tv. Rajchl a jeho souputníci se nemohou na nic vymlouvat, establišment a mainstream jim vyšel vstříct a v ničem je neomezoval, jednal s nimi jako se součástí systému. Vykřičeli se, zazpívali si, zaprotestovali a rozešli se a život jde dál, vláda Petra Fialy má stále ještě minimálně dva roku k tomu, aby spravovala naši zemi.

 

Vypadá to tedy, že se po Právu a spravedlnosti - Národní demokracii, Hlavách vzhůru, Paroubkových Národních socialistech, Alternativě pro ČR, Trikolóře a já nevím čemu ještě, opět jedná jen o prázdný pšouk, jenž postupně vyšumí a zůstane jen věčný Okamura a jeho SPD. Čekání na Godota pokračuje. S trochou štěstí se Rajchlovi podaří dostat coby poslanec do parlamentu Matičky národů EU dobrotivé, což je možná i jeho konečný cíl, těžko říct. Co se týče mne, jsem spokojen a s potěšením vnímám neúčast mlčící spokojené většiny, stejně jako mohutné zácpy na příjezdových komunikacích a davy návštěvníků v Mošnově na dnech NATO.

 

EU First!

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | sobota 16.9.2023 16:50 | karma článku: 25,37 | přečteno: 790x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42