Jinakostní menšiny a majorita

Aston hlupákem, Konvička magorem, prezident méně celoplošně arogantní vůči všem muslimům a islámu jako takovému, Hrad najednou pod pečlivým drobnohledem...

Homosexuální lobby zákonem o registrovaném partnerství otevřelo Pandořinu skříňku v ČR. Podpořili ho poslanci a senátoři tehdejší pravice i levice kromě lidovců, i když v senátu jako homogenní ženamuž také nehlasovali, neboť se mezi ně, jak novozákonně jinak, infiltroval „Jidáš“. Jako klasická vykasaná kalhota musím uznat, že Václav Klaus zaujal z mého pohledu správné stanovisko. Neměli bychom na to zapomenout.

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=43270

http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy?G=5818&O=5

Tento právní paskvil, jenž byl během Paroubkovy vlády vytvořen pro speciální skupinu občanů ČR, je postaven na podobném principu jako Norimberské zákony neslavně proslulého Adolfa národního socialisty s knírkem. Nemusím snad zdůrazňovat, že je vlastně precedentem pro zákony podobného typu promyšleně ušité jiným speciálním menšinám, jako je třeba třeba ta islámská a podobně. Kdyby platil pro všechny plnoleté občany ČR, jak tomu bylo s podobným zákonem třeba ve Francii, nic bych proti němu nenamítal. Nejsem prognostik a ekonom, tedy věštec z kávové sedliny, přesto si dovolím podotknout, že pokud to tak bude pokračovat, tzv. minority brzy schlamstnou současnou majoritu.

Při té příležitosti mne napadá, že ta žido-křesťan-muslim z Bible banda, dále jen banda třech, nikoliv Maovy ženy z politbyra, tedy banda čtyř, je fakt únavná. My, normální lidé, ateisté, či dle bandy třech pohanští jinověrci mého typu, ten jejich zápas o náboženskou hegemonii snad doufám přežijeme ve zdraví, Inš Allah, nebo-li s pomocí Boží.

Aston hlupákem, Konvička magorem, prezident méně celoplošně arogantní vůči všem muslimům a islámu jako takovému, Hrad najednou pod pečlivým drobnohledem... Zdá se, že panu prezidentovi někdo moudrý konečně vysvětlil, že není vhodné zbytečně vyhrocenými výroky přitahovat pozornost teroristů, no a že je asi nutné vzhledem k tomu, co již bylo řečeno, zabarikádovat Hrad.

Podhradí to již nějak zvládne.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/o-robote-a-buzeraci-0al-/p_cirkus.aspx?c=A160830_213817_p_cirkus_nef

Yes We Can!

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Martin Mařák | sobota 3.9.2016 11:52 | karma článku: 16,09 | přečteno: 780x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 4,61

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42