Důchodci v ČR se mají takřka nejlépe v Evropě

Mlčící většina spokojených občanů to vnímá jinak a volí Petra Fialu a jeho úžasnou koalici.  Sdílejte, než to zakážou!

Skvělý premiér a moudrý státník Petr Fiala by měl být navržen na Nobelovu cenu za ekonomii, tedy přesněji řečeno na tzv. Nobelovu cenu za ekonomii žárlivých bankéřů a finančníků, kterých se viditelně dotklo, že Nobel ekonomii do sféry oblastí Nobelovy ceny nezahrnul. Jinak to nevidím.

Ptáte se proč? No to je jednoduché. Zatímco za vlády ukrutného matlala Andreje Babiše důchodci trpěli zimou a bídou hlady zoufale úpějíce a ještě k tomu všemu zlému je přepadla ta ničemná chřipka a s ní spojená Babišem nastolená chřipková diktatura národního státu, tak nyní za skvělé vlády Petra Fialy, kterou trochu hyzdí jen ta zelená rakovina lidstva, ta nezastavitelná metastáze maligního nádoru rudo-zelenosti rozšiřující se  nejen od Pirátů a TOP 09, se naši milí důchodci mají snad nejlépe z celé Evropy a patří k parádní světové V.I.P. špičce. Gratuluji svým spoluobčanům k tak vynikající volební prozíravosti.

Vše výše uvedené vyplývá z výzkumu a žebříčku Global Retirement Index společnosti Natixis pro rok 2022, ve kterém se náš euroregion Morava-Slezsko-Čechy poprvé umístil v první desítce všech zemí na celičké planetě Zemi, přičemž by bylo vhodné podotknout, že ve studii byla vzájemně porovnávána nejen výše důchodů, ale i sociální zabezpečení, bezpečnost a řada dalších důležitých kritérií.

Několik desítek tisíc věčně nespokojených křiklounů a mizivé procento neustále brblajících kverulantů se však stále umanutě srocuje na náměstí Václavském i jinde a vyjadřují tam svou nespokojenost s údajnou bídou a chudobou štvavá hesla plná negativní energie vykřikujíce, ale mlčící většina spokojených občanů to vnímá jinak a přeje si Petra Fialu a jeho úžasnou koalici.

Sdílejte, než to zakážou!
Oi!

 

Zdroj:
https://cnn.iprima.cz/maji-se-cesti-duchodci-tak-spatne-ve-srovnani-se-maji-lepe-nez-v-rakousku-nebo-svedsku-411157

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Mařák | sobota 23.9.2023 14:05 | karma článku: 37,96 | přečteno: 12041x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42