Babiš se strachy sesypal před Zemanem

Pan prezident si s premiérskou loutkou proměnivší se v tvárnou modelovací plastelínu dělá z pochopitelných důvodů, co ho právě napadne, a nic mu v tom, zdá se, nemůže zabránit.

 

Jako blesk z čistého nebe se před malou chvílí na občany české kotliny zčistajasna s brutálním rachotem zřítila zpráva o tom, že pan premiér nechce být ve vládě s kandidátem ČSSD na post ministra kultury Šmardou.  

BUM BÁC!

https://www.lidovky.cz/domov/babis-meni-nazor-premier-uvedl-ze-s-kandidatem-cssd-smardou-ve-vlade-nebude.A190816_194956_ln_domov_ele

Byla ovšem tato informace skutečně tak překvapivá? Jsem toho názoru, že naprosto nebyla, ba co více, dovolím si tvrdit, že se již nějakou dobu jedná  o posloupnost dějů zcela zákonitou, řekl bych, jářku, nebo co, o dokonalou matematicko fatální zákonitost jakoby vyhřezlou z románů německy píšícího česko-židovského Rakušana Lea Perutze, současníka Gustava Meyrinka a Franze Werfela. 

No a jak jsem včera popsal v článku Babišův tanec na tygru, pan prezident si s premiérskou loutkou proměnivší se v tvárnou modelovací plastelínu dělá z pochopitelných důvodů, co ho právě napadne, a nic mu v tom, zdá se, nemůže zabránit. I ta scénka z Benny Hill, kterou jsem včera pro všeobecné obveselení vybral, sedí stále více a více. No a osud koaličního ČSSD partnera? Co k tomu dodat. Jeho konec ve vládě se zdá být buď skutečně definitivně zpečetěn, nebo se z něj stane již naprosto totální subinka z béčkových sado-maso porno filmů. Love story okurkové sezóny zdárně pokračuje a vůbec bych se nedivil, kdybychom v politické tragikomičnosti nakonec překonali i kocourkovské brexit klauny.

Dnes jsem při brouzdání na YouTube našel docela zajímavou britskou kapelu Green Lung hrající ve stylu starých dobrých Black Sabbath, co na to říkáte? Tady máte k dispozici celou jejich první skutečnou desku:

https://www.youtube.com/watch?v=fi7rYu7xVUQ&list=RDEM8mSiUKFH8ZEWnB4o5I5OeA&index=5

 

 

 

No a tady si ji můžete za rozumnou cenu koupit v digitální verzi, vše ostatní včetně CD je již bohužel vyprodané:

https://greenlung.bandcamp.com/

 

Autor: Martin Mařák | pátek 16.8.2019 21:34 | karma článku: 17,87 | přečteno: 672x
  • Další články autora

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,05

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42