Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P38a91v80e85l 58S72y47c19h40a

8. 11. 2012 16:22

Chcete něco změnit, nebo hlavně lynčovat toho kdo se provinil? Proč je pro tolik lidí důležitější trest než náprava. Lidi copak jste se fakt zbláznili.....?:-/

1 0
možnosti
MK

Takže když Vás někdo sprostě a opakovaně okrade, Vy mu na to přijdete, on se omluví (což tento dement neudělal), budete ho považovat za napraveného a tím to bude pro Vás vyřízeno? Hmmm - tak tuhle povahu skoro závidím. Pořád si ale myslím, že jedna pořádná přes držku je v takovýchto případech lepší. Kdo mluví o lynčování? Vy!RvRvRv

0 0
možnosti
Foto

Plně souhlasím. Za toho pangasia si zasloužil pár facek a ne dvě hvězdy. Dobrou zprávou budiž, že ti lidé tam po natáčení přestali chodit. Sami se báli ozvat.

3 0
možnosti
KV

Pardon za tu hrubku. "odvysílala". Snad tiskařský šotek.

2 0
možnosti
KV

Máte pravdu. Prodávat pangase a účtovat lososa bylo pěkné svinstvo, ale na mě tedy zapůsobila reakce Pohlreicha úplně jinak než na vás. Zdenda vytřel hospodskému pěkně v krku a díky tomu, že to odvisílala televize si myslím, že tento "políček" si bude zmíněný hospodský pamatovat hodně dlouho. Včasná "facka" může ve správném načasování udělat větší službu než cokoliv jiného. Zdendovi fandím a myslím, že dokázal jednoho krátkozrakého troubu vrátit na správnou cestu poctivého podnikání.

4 0
možnosti
MK

Jojo, vynadal mu, což o to, dokonce chvíli nevěřícně kroutil hlavou, ale pak ho vzal na milost. Myslím, že hospodský nemůže udělat větší sviňárnu než udělal tamten člověk. Šanci si nezasloužil. Myslím.

3 1
možnosti

I natáčení tohoto pořadu je byznys. Do natáčení se dají velké prachy a ukončit to v polovině by znamenalo ošklivou ztrátu.

Myslím že tady stačí jak se majitel shodil. Největším trestem pro něj bude jak se na něj budou slušní lidé dívat

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
... ale jinak mě to tady na světě s vámi zatím baví ... ;-)