Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

31. 5. 2011 23:09
Dobrá práce!

R^ Wow, dobře vypointováno! Bravo!

0 0
možnosti
D

dwaltr

28. 5. 2011 10:50
Bárta nepřestal být lumpem jen proto, že jsou zde i jiní..

To, co pán prezentuje, je jen klasický český prasečák v slovanské mysli.

Řešením není porovnávání hromádek svinstva a zjišťování která je větší a jestli je nějaká dost velká na to, aby to bylo na kriminál.. jediné skutečně správné řešení je bordel vymést ven, všechen..

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

28. 5. 2011 10:10
konspirační teorie

Je to jasné. Jste Krystýnin příbuzný a nemáte ji rád, proto povídáte přesný opak, než ona. ;-D

Teď ale vážně: VV bych nikdy nevolil, je to stejná marketingem nafouklá bublina jako zelení. Na rozdíl od Vás lidi tolik nehodnotím podle vzhledu. Jinak s Vámi docela souhlasím.

Ale neviděl bych to tak, že na ně má pifku jenom opozice. Právě jiné pojetí VV umožnilo jejich politikům dělat politiku trochu jinak a viditelně stoupali dinosaurům na kuří oka. Proto museli od válu.

Že se mí spoluobčané tak snadno nechají maniputovat, mě nepřekvapuje. Po všech zkušenostech s ODS, ČSSD, US a KDU je zase máme ve sněmovně (byť dva poslední pod značkou TOP09).

0 0
možnosti
MK

marko88

28. 5. 2011 11:33
Re: konspirační teorie

Nojo, povidala Kristla, že na to beztak někdo dřív nebo později někdo přijde ... jen nechápu, podle čeho jste to vyčenichal .. ;-)

Fakt by mě ale zajímalo, kolik průserů, které na VV vyplavávají, by vyplavalo bez aktivního přičinění zvenčí (opozice). Mám dojem, že je to natolik nesourodá parta(j), že by netrvalo dlouho a pokousali by se sami uvnitř. Takto je to jen rychlejší .. 

0 0
možnosti
L

limu

28. 5. 2011 8:37
palec hore

už delší dobu mi v hlavě koluje při čtení té štvavé kampaně to samé co jste zde vy tak obratně popsal. vidím to naprosto stejně...R^

0 0
možnosti
IV

Hell2

28. 5. 2011 9:59
Re: palec hore

Kolik dostáváš?;-D

0 0
možnosti
KNAPT

Kilián Nedory asi po třinácté...

28. 5. 2011 8:27
konečně rozumnej názor na VV

R^

0 0
možnosti
N

naja

28. 5. 2011 5:22
Jestliže

pan Bárta a jeho strana vyhlásili boj s korupcí,měli se podle toho chovat.Měli si být vědomi toho,že budou sledováni.Pokud do politiky nešli s čistými úmysly,nemohou se divit,když jejich průšvihy jim teď lámou vaz.Každá "prasečinka" by měla být odhalena a je jedno zda na to upozorní novináři nebo třeba nastrčená figurka.To se samozřejmě týká všech stran,nejen VV.

0 0
možnosti
NB

nafouknutá bublina

28. 5. 2011 11:05
Re: Jestliže

Také to tak vidím. A nastrčená figurka? Teatrální slovo "hanba" je silné pro studenta, který si jen chtěl přivydělat a že není loajální? A proč by měl? Brigáda je brigáda, tam se chodí pro peníze, nikoliv vyjadřovat nějaké sympatie či loajalitu.

0 0
možnosti
IV

Hell2

27. 5. 2011 22:30
Vv už by měly vypadnout

Ono se překroutit dá vždycky všechno. A to oběma stranami. Vy tvrdíte, že na Vv je útočeno a bagatelizujete všechny poznatky, které novináři o nich shromáždili. Já zase naopak tvrdím, že kdyby byla jen polovina té hrůzy, co vyplavala na povrch pravda, měl by se Vít Bárta hezky rychle ubírat do tepláků. A hlavně nenarušovat už tak chatrný demokratický politický systém a zmizet z politické scény. Mimo jiné má velmi nebezpečné povahové narcistní rysy spojené s pocitem vlastní jedinečnosti a důležitosti. Ty měli i Hitler, Stalin a další nebezpeční jedinci 20. století. A všichni byli zprvu lidem milováni.

0 0
možnosti
JK

barbudos

27. 5. 2011 21:01
Jak bránit demokracii.

Že se podobné věci dělají v ostatních stranách je velmi pravděpodobné. Tady se do čela strany postavil chytrý a ctižádostivý chlap, který měl za sebou slušnou karieru a majetek.Nezbohatl na zlodějinách privatizace. Né, že by všechna jeho rozhodnutí byla košér. I TGM dovedl protivníky vyšachovat. Jako ministr něco dokázal .Tak se proti němu se postavili ti, kteří se cítili ohroženi. Jak  jeho razancí, tak obavou, že to s tím bojem s korupcí myslí vážně. Začal mediální hon do kterého si postupně přisazují ti, kteří by nedokázali udělali ani setinu toho co Bárta. Každý žvást je vítán.  Poslední" kauza" je mediální blábol studentíka i novináře. [>-]

0 0
možnosti
A

Andrea1

27. 5. 2011 23:05
Re: Jak bránit demokracii.

Souhlas s vámi i s článkem.

0 0
možnosti
PH

hermanpetr

27. 5. 2011 19:56
nechápu váš postoj

ale neberu vám ho, na jednu stranu kritikou nešetříte,na jednu stranu říkáte, co je pravda, na druhou stranu chcete, aby se o takové pravdě psalo, ale v jiné formě a aby se nepřekrucovali věci, aby byl stejný metr ke všem.

To nezajistíte. už staré pořekadlo když jeden dělá totéž, není to totéž.Škoda, že si to novináři neuvědomují. Je to o tom, co kdo chce otevřít. já nevěřím, a to říkám otevřeně, že všechny aféry VV jsou vyšťourané novinářema, Někdo jim jde na ruku a pěkně jim to novináři zobou, prosím, aspoň to tak vypadá, že VV mají ve svém jádru nějaký nešvar, nechci říct přímo krysu, která nejenom odposlouchává ale i ráda práská.

proto souhlasím s názorem , že do VV se kopat nemusí, že se odkopou samy. A nebude to vinou koaličních partnerů. To, že přilejou do oleje, to dělat musí ze své politické profilace (nechci psát ideologie). Čím míň politických soupeřů budete mít, tím větší je totiž šance na úspěch

0 0
možnosti
NB

nafouknutá bublina

28. 5. 2011 11:09
Re: nechápu váš postoj

R^R^R^

0 0
možnosti
KV

valissen

27. 5. 2011 19:25
Karma

Dívám se na to stejně R^

0 0
možnosti
STN

SORRY.MUSIM TĚ NAHLASIT

27. 5. 2011 20:27
Re: Karma

aj ja R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
... ale jinak mě to tady na světě s vámi zatím baví ... ;-)