Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jen snad ... slyším a čtu spoustu kritiky na pana Ovčáčka. Je mi celkem jedno, kde se vzal, co vystudoval jak žije. Ale uznávám, že zaměstnání má velmi náročné.

0 0
možnosti
KB

Tak nevím. Včera večer jsem přijel ze Slovenska, jsem tam tak 2x do měsíce. Kromě "bratislavské kavárny" jsem nikde nezaznamenal u Slováků nějaký problém se Zemanem. Na Slovensku je možná ještě víc populárnější než v ČR. Se

4 0
možnosti
VF

Milí bratia, připojuji se k omluvě.

0 0
možnosti
JH

J88o58s39e70f 11H60e30j60n28a

14. 10. 2016 10:53

Celý ten příběh komentovat nebudu, těmhle věcem opravdu nerozumím. Navíc těch Zemanových ostud přibývá. Naštěstí máme Ovčáčka;-O. Ale pobveně registruji Hermanka. Dost na blozích pamatuji, tedy i časy, kdy byl Hermanek intenzivně zavrtaný mezi Kiki půlky.8-o A vůbec nepochybuji o tom, že kdysi býval zavrtaný i nezi Husákovy půlky. V těhle oblastech bává teplo a útulno;-O. Pro některé charaktery!!Jediný způsob, jak reagovat na Hermanka je nereagovat vůbec!!Ta absence jakéhokoliv charakteru je skoro čítanková!!

13 1
možnosti
Foto

Proč tolik obdivu, pane Hejno, absolvente dvou komunistických výběrových škol, člověku s vynikajícím komunistickým kádrovým profilem? Vaše vlastní slova.

2 1
možnosti
BV

Jasnou příčinou "pozdního" příjezdu prezidenta Zemana na pohřeb byl souběh dvou událostí. Zdržení české delegace o pět minut a hlavně to bylo nedodržení naplánovaného časového programu ze Slovenské strany a i ze strany jiných účastníků, Např Polská delegace dorazila ke kondolenci o půl hodiny dříve. Tím došlo k urychlení programu na který pravdopobně slovenská stran zareagovala předčasným přichodem sloveského presidenta Kisky s premierem Ficem i když měli kondolovat poslední.

Ovčáček nepochybně zazmatkoval, když se mu nechtělo obvinit slovenskou stranu z nedodrženi dohodnutého pořadí kondolencí a přiznat 5minutové zpoždění naší delegace.

Další část viny padá na protokol hradu a zástupce obou ministerstvech zahraničí, že stanovili program bez rezerv a ten ještě nedodrželi. Bohužel nemáme přesné informace takže jde jen o dohady

http://zpravy.idnes.cz/hrad-odmita-pochybeni-pri-zemanove-ceste-na-kovacuv-pohreb-pa1-/domaci.aspx?c=A161013_201320_domaci_fka

Reakce na Cemperův blog bez otevřené diskuze:

Jan Cemper tu ve svém bloku zveřejnil dva dokumenty, kterými chce jednoznačně prokázat vinu na straně prezidenta Zemana, ale které mu de facto poskytují omluvu.

Jde o oficiální program návštěvy prezidenta ze stránek hradu a o vyjádření mluvčí Bratislavského letiště. V tomto prohlášení je mimo jiné uvedeno:

"Uvedený let protokolárne zastřešuje MZV SR, pre viac informací sa obráťte na nich."

Bohužel to už Cemper neudělal, mohli jsme mít jasno.

Je nepochybné, že program návštěvy prezidenta ČR na pohřbu na Slovensku byl koordinován se slovenským Ministerstvem zahraničí, tak jak je to obvyklé. A podle této dohody byl sestaven program a letový plán prezidenta ĆR.

http://cemper.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=559508

5 0
možnosti
MK

M84a30r70t53i97n 59K70o77č50í

14. 10. 2016 11:29

To B. Vaněk: Naprosto beru uvedené argumenty. Vlastně se od začátku nejedná o nic jiného než o bezostyšné lhaní, ze kterého se na Hradě stává standard.

2 1
možnosti
Foto

To je zase téma pro Pražskou kavárnu...

5 7
možnosti
Foto

Ta musí mít stále proti Zemanovi palivo. Jak ho pár dní nemá, chřadne.

3 5
možnosti
MK

Rv To je zbytečných keců jak v článku, tak i v diskusi; a hlavně bez relevantní informace.

Přece není problém zjistit čas odletu (ve věži je na vteřiny zaznamenán) a vyjádření experta o průměrné letové době. To by mělo zcela jasně vypovědět, zda byla chyba už v časovém rozvrhu a nebo zda má p. Ovčáček pravdu o mimořádných povětrnostních podmínkách (ne v Bratislavě).

Poslední možno variantou je, že by kličkovali, ale tu bych nechal jako námět pro satirický časopis.;-)

P.S.

Před x lety letěl kamarád do Bratislavy, měli silný protivítr, museli stupat do jiné letové hladiny, spotřebovali 3/4 palivové rezervy navíc a přiletěl o víc než půl hodiny pozdě.(nestihl důležitou poradu)

Tím ani slovem nechci předjímat, jaká je pravda o letu prezidenta; jen mně to vytanulo na mysl.

2 2
možnosti
VK

Všechny lety byly odbaveny podle letových plánů. Chápu, že se to musí asi někomu přeložit. Co volby Kulhavý?;-D

5 1
možnosti
JV

J49i27r25i 12V95r53a96b17e94c

14. 10. 2016 9:20

Ja se omlouvam za "chytre" prispevky pana Hermanka..;-D;-D;-D

6 1
možnosti
MS

Souhlas. R^ Každý běžný občan si dává na důležité akce velkou časovou rezervu, která by měla pokrýt případné komplikace v dopravě. Nevím, proč tam Zeman nemohl být o dvě hodiny dříve. Na poflakování se po Zlínsku má času dost a najednou je jeho čas tak vzácný, že má přílet naplánovaný na minutu přesně. :-/

1 0
možnosti
Foto

Mysleti znamená nic nevěděti. A Vy jste prezidentův rádce, že to tak dobře víte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
... ale jinak mě to tady na světě s vámi zatím baví ... ;-)