Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

JoMe

7. 9. 2010 9:08
článek o ničem

tento článek vůbec o ničem nevypovídá... co chtěl autor říci? Vadí mu jen jednorázovost? Nu a co... stejně na ulici je to jak ve špatné filmu a televize to nezmění.

0 0
možnosti

Peyrac

6. 9. 2010 20:35
Podobný blog napsal na idnes.cz jiný autor, ale to se stává

http://fasulis.blog.idnes.cz/c/153152/Autoskola-naroda-aneb-jak-z-nas-CT-udelala-idioty.html

Souhlasím s vámi, že  je škoda, aby taková akce byla jen jednorázová.;-(

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

6. 9. 2010 15:06
tak jsem si to zkusil

a mám 19 z 20 bodů, ale přitom 10 000 Kč pokuty a 6 bodů dolů....vše díky tomu, že na animaci nebyl k postřehnutí kamion v protisměru, který by v reálu člověk jen těžko přehlédl.....

testem mohl projít tak gamesový šílenec....nejtěžší bylo rozhodnout se kterou část animace budu sledovat pečlivěji, aby něco neuteklo....v reálu auta tento problém není.

Závěr: skvělý úmysl....mizerné provedení.;-)

0 0
možnosti
DJ

orca1

2. 9. 2010 9:38
hmm

Nevím , pořad jsem live v TV neviděl tak mohu usuzovat pouze z vlastního pokusu na PC , (2 chyby)

Myslím že nápad byl zajímavý a výsledek alespoň pro mne překvapující. Předpokládám že v TV byla situace přes celou obrazovku (což na PC nebylo a ze čtverečku 13 x 9 cm moc nelze vidět)

Minimálně jedno se mi na celém testu líbilo a to že to bylo něco více z reálu než na co vzpomínám v autoškole > tam to bylo totální biflování a žádné pochopení principu.

Nakonec v autě taky nepřemýšlíme a jednáme automaticky.

Já myslím že pochavlu si ČT zaslouží minimálně za nápad, otázka grafiky a zpracování je už jiná kategorie. A instruktážní video kde se pečlivě ukázalo celé "auto" + sledované části bylo fajn. Většina co to haní je těch co totálně vyhořela a tak si léčí mindrák tím že to schazuje (sami nikdy nic nevymysleli)

0 0
možnosti
PH

quasar11

2. 9. 2010 9:23
ČT dokázala jednu věc,

že až bude podobnou věc vysílat příště, tak účast diváků bude podstatně menší. Já sám jezdím 20let, ročně najezdím tak deset, dvanáct tisíc km (já vím, že to není nic extra) dostal jsem pouze dvakrát flastr. Jednou za špatné parkování a jednou za odbočení mimo přikázaný směr jízdy ve městě, kde jsem se nevyznal (sám policajt uznal, že to mají blbě označené).  Nechápu, jak může někdo dělat závěry z testu, ve kterém se musím podívat na přístrojovou desku, abych viděl kam vlastně jedu. V autě hážu blinkr a soustředím se na něco úplně jiného. Test by měl smysl jen jako PC hra, kde ovládám všechno jako v autě a tím pádem i stejně uvažuju. V televizi to pro mě smysl nemá a pokud bude nějaké příště tak - slovy klasika - se vám na to vys.....:-) 

0 0
možnosti
J

Jeje

2. 9. 2010 0:39
Máte pravdu a

nejenže se snažili lidi hloupě nachytat, ale sami tam měli chybu. Když vjíždím na dálnici, kde není připojovací pruh, tak přece nedávám blinkr do leva. To bych pak musel vjet do protisměru. Pokud na dálnici není připojovací pruh, tak normálně odpočuji do prava jako na křižovatce, to jenom když se přejíždí z odbočovacího pruhu, tak se dává blinkr do leva, protože nejde o odbočení, ale o zařazení do jiného pruhu:-P

0 0
možnosti
J

jurneff

1. 9. 2010 20:53
Jo

R^

0 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

1. 9. 2010 20:06
Seriál

Z upoutávek a propagace jsem si také myslel, že to bude seriál a protože jsem se nedíval, přidávám se se zdvihnutým obočím.

0 0
možnosti
VT

čirokéz

1. 9. 2010 19:59
Zamer

Ja si spise myslim, ze to byl zamer tohoto poradu, udelat z nas totalni blbecky. Tot vse.

0 0
možnosti
LJ

lolek77

1. 9. 2010 22:37
Re: Zamer je jasný

Co jiného komunisté /s. Janeček/ umí než vyvolat pocit viny u celého národa. Každý je někoho udavačem a každý má svého policajta. Tak to fungovalo za socialismu. Dnes potřebují "lidu" předvést, že 3/4 národa jsou piráti a vrazi a proto potřebujeme další policajty, další bodové systémy, další průkazy a razítka, drastické pokuty a každý svého policajta, který mu bude říkat co je správně (možná nejen za volantem).

Svoboda myšlení a rozhodování to je to nebezpečí, které musí zažehnat. Nemyslíš, zaplatíš - sta milionů za debilní šoty, za své strážce a ochránce....;-€

0 0
možnosti
1

12mmmm12

1. 9. 2010 18:00
Nevěřil jsem že by ČT mohla udělat něco

jiného než propadák a nedíval jsem se. Nicméně, svítíme jak cvoci, hloubku dezénu musíme mít hlubší než Skandinávské státy šikana dnes a denně a počet nehod roste! Čím to je? No tím že se kontrolujou lekárničky, ale nvyřazujou se lemplové. Např Německo má většinou rychlost neomezenou povoleno 0.5 a je  tam nejméně nehod v EU. Ale lempl kterej neumí zacouvat do řady, nemá odhad vzdálenosti či rychlosti zmatkuje na křižovatce atd. by papíry nezjískal a pokud jo brzy by o ně přišel.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5434x
Student masové komunikace, příznivce automobilů a piva (ne dohromady).