Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Když dobře placení evropští politici vykřikují, že máme přijímat, přijímat a přijímat migranty, nějak se zapomíná na to, že Rusko je velké a prázdné - a nepřijímá. Taky třeba Kanada nebo Aljaška jsou velké a prázdné - a neberou (nemluvě o tom, že by tam muslimové z pouští asi nechtěli). Takže: posílejte je do Ruska.

1 0
možnosti
JH

J11a66n 95H65r49u70z54a

24. 10. 2016 13:15

Sice Vás autore chápu, ale blba je lepší ignorovat než mazat. Když už mě padne zrak na nějaký příspěvek s osobní urážkou vždy si o autorovi pomyslím své a už ho ignoruji. Lépe vést diskuzi k meritu věci. S Vaším názorem souhlasím. Jen bych doplnil, že náš stát má problém se postarat důstojně o své důchodce, kteří si celý život platili do systému. I v době hospodářské konjuktury a s přispěním peněz z únie si neustále půjčuje, ale chce se podílet na "pomoci" třeba palestinským teroristům, kteří i za evropské peníze vyrábí rakety ostřelující Izrael, velmi kontraproduktivní pomoci Afričanům dodávkou potravin místo strojů a zařízení pro soběstačnou agrární politiku a nyní i muslimským ekonomickým migrantům, kteří díky své nepřízpůsobivosti ohrožují naši populaci.

4 0
možnosti
Foto

Já se k tomu už vyjadřil na jiném místě zde v diskusi s panem Petříkem. Je to s podivem, ale moje diskuse s ním, se kterým jsem v ostrém sporu, proběhla naprosto klidně a řekl bych i přátelsky. Což je v kontrastu k tomu, co zde provedli jiní. Nicméně k vaší poznámce. Ano máte pravdu, troubu je lépe ignorovat ale jsou chvíle, kdy už to nejde. Nesmí se to stát ale pravidlem. Nesmí se člověk stát netykavkou. Děkuju za váš názor.

0 0
možnosti
TK

Myslím, že si založím blog. Jen proto abych věděl, jaké to je ostatní mazat. ;-D

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Vy jste komik. Pan

Cvalin opravdu nemaze. On totiz diskusi odvazne nepovoluje

1 0
možnosti
JZ

Hergot nechovejte se jako nějaká přišlápnutá ženská. Na světě existuje jen jeden člověk, který vás může urazit - a to jste vy samotný.

1 0
možnosti
Foto

Jak praví stará moudrost, kdo chce kam, čert ho vem. Takže dokud pan Polický nepřestane s těmi osobními útoky a osočováním každého, kdo nepodporuje jeho představy, tak ho prostě budu mazat.

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JZ

Tak jsem se podíval, co to je ta karma, a objevil se mi silně alibistický článek:-)

Autor vyvrácí domnělé "hlouposti" domnělým "zdravým rozumem", nicémně zcela se vyhýbá otázce co to vlastně solidarita je, jak ji máme uplatňovat a vůči komu. Takže výsledek úvahy vlastně zní: Určitě pomůžu každému, kdo to potřebuje, ale protože já bezbranný nemůžu pomoci celému světu (bohu/žel/dík?), tak tedy.. ehm ... hergot, a proč už dávno nepomáhali jiní, co?

Tak tedy autor by se rád světu láskou a solidaritou rozdal, ale protože poukazuje na tu drobnou nepříjemnost, že nemůže pomoci všem, raději s nevyjadřuje k pomoci nikomu. Hypotetický katastrofický následek hromadné žádosti o pomoc z jiných zemí mu jaksi stačí k tomu, aby se nemusel vyjadřovat, komu a jak vlastně tedy pomůže. Aby náhodou svou dobrosrdečností a ochotou nezapapříčinil podle něj zcela reálnou situaci, že se k nám do republiky usadí zbytek planety a nebudeme se mít kam hnout. No, to je samozřejmě zcela rozumný a logický argument, vždyť všichni chceme chodit po chodníku a ne po lidských tělech, tak tomu se musí rozhodně zabánit!

Nakonec autor přece jen nějakou pomoc navrhuje: vybudovat tábory v příslušných zemích a dát peníze do infrastruktury. S takovou pomocí autor souhlasí - nepotřebuje na to ani těch svých "21", nýbrž mu stačí jen všech deset na to, aby zadal příkaz k úhradě na klávesnici a protože se nerad vystavuje kvůli nějaké pomoci nějakému riziku, nehrozí mu více než nadváha z vysedávání u počítače. Ale ti lidé z Afghanistánu by stejně u nás o žádnou pomoc nenašli a ani by o ni nestáli, oni by raději chtěli mít klid u nich doma, autor je všechny dobře zná! Akorát velkoryse přešel ty, co už jsou v Evropě nebo na cestě do ní.

Bůh mu žehnej!

1 4
možnosti
VP

Jakákoliv pomoc má být hlavně dobrovolná. Pokud někoho k té pomoci donutím, tak už to se solidaritou nemá nic společného.

24 0
možnosti
JZ

Tak to je nesmysl. Systémy např. zdravotní pomoci nebo sociální pomoci jsou taly založeny na kolektivní povinnosti, nikoli na čisté dobrovolné iniciativě jedinců.

1 1
možnosti
LK

L89e50o74š 66K18a82ň16a

20. 10. 2016 10:10

Nad čím tady brečíte. Jako by sem úplně všichni chtěli. Nad radou bezpečnosti? Vždyť tam mají právo veta i Rusové. Kdy naposledy jste sledoval jejich hlasování?

1 7
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy