Zachraňme děti na hranicích

ale jak,..dovoluji si položit smělou otázku. Tím že jím dáme čaj a polévku? Nebo je máme odvézt od rodičů někam k milosrdným v Evropě? Tak jak jím pomoci?

Zločinci celého světa se naučili dokonalou věc. K prosazení svých požadavků používají děti. V Gaze, jsou rakety míříci na Izrael ve školách a nemocnicích. Teroristé využívají sebevražedné dětské oběti a nejnověji, šílení politici, či politik, používají jako donucovací prostředek mrznoucí a hladovějící děti na hranicích s EU. " Podívejte jak to nelidské Polsko a Litva nechají ty nebohé děti mrznout", říká tato lidská zrůda, těšící se podpoře báťušky Putina.

Takže ty děti tedy zachraňme, jenže jak? Protože jakkoliv se budou humanitní organizace snažit, tu krizi na hranicích nevyřeší. Pokud se hranice otevře, pokud Polsko a Litva podlehne nátlaku, bude za měsíc na těch hranicích dvojnásobek běženců a dětí, A pak další a další, dokud Evropa neustoupí Lukašenkovi a nelegalizuje jeho nelidský režim. On má totiž Lukašenko velký vzor. V Erdoganovi, který si podobným vydíráním EU také dost pomohl.

Jak tedy pomoci? Polsko, Litva a Lotyšsko zvažují požádat o pomoc NATO. To může být správný krok, protože pokud se na hranicích objeví jednotky této organizace, snad Lukašenko pochopí, že jde do tuhého a umožní běžencům návrat domů. Snad by ho mohl přemluvit i Putin, který má dost starostí s Krymem a Ukrainou a nepotřebuje další potíže blízko svých hranic. A snad si pak i vedení EU, tohoto naprosto nefunkčního spolku pod taktovkou ignorantů uvědomí, že čas planého žvanění je pryč. 

Je třeba pomoci dětem. Je třeba je chránit před tím, aby byly nuceny dostávat se do podobné situace jako na hranicích s Běloruskem. Není možné donekonečna jen blbě kecat ale je třeba také konat. I ve jménu evropských dětí. Protože na těch také záleží. Jako na všech dětech na celém světě.

Mimochodem, nikdy jsem neviděl ty, co dnes pláčou nad osudem dětí na hranicích s Běloruskem, aby stejně naléhavě vyzývali k pomoci těm z následujicího videa. Nemluvě o dětech, které trpí v Gaze a Izraeli, diky útokům Hamasu

https://www.youtube.com/watch?v=tcIbAz0Aa0o

 

Autor: Martin Braun | pondělí 15.11.2021 10:17 | karma článku: 32,68 | přečteno: 1273x