Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

Celosvětově, nejen PRG, je "nešikovné", pokud se stane událost like this, čtenáři přečtou, shlédnou prvotní informaci, aniž by se dále zamysleli nad příčinou, konsekvencí (co tato událost vyvolala) a celý svět protestuje. Není to poprvé a jistě ani naposledy.

Zločin potrestáníhodný, jak uvádíte, to jistě je, ale une démonstration pour la démonstration to vyřešit nemůže.

Komentovat názory těch, pro které je toto jedinečná příležitost ukázat, jak nedemokratické poměry v USA panují a naopak, jak jistá asijská země (i když její capitol je geograficky v Evropě) směřuje k dokonalosti naprosté, asi ani cenu nemá.

Jinak samozřejmě R^R^R^

1 0
možnosti
ML

Máte pravdu, jestli někde vidím nenávist, tak na záběrech z těchto protestů, kdekoliv na světě. Naši policisté jsou v tomto určitě nevinně. V neděli u nás dopravní policie celé dopoledne prováděla kontroly a nezastavila jediného afroameričana.

2 0
možnosti
PK

Jo, moc dobře napsáno. Jen jiný pohled, možná mimo mísu... Když jsem pobýval ve státech byl jsem již od dřívějška nakažen NFL a tak jsem navštěvoval zápasy. Soccer jsem v Čechách opustil po mnoha nechutných kauzách. Co mě velmi překvapovalo, bylo to ,že na zápasech se na rozdíl od nášich zápasů lidé nervou, nenadávají si atd., posléze jsem pochopil. Pak jsem se vrátil domu a sledoval jsem NFL jen v TV a zaletěl jsem do Philly na mač s Dallasem. Pak přišla rasová bouře, tuším, ale nejsem si jist to přišlo z Baltimoru a Colin Koeperník, zadák týmu začal při am.hynmě klečet na protest proti rasové diskriminaci, hráči zejména černé pleti se začali připojovat. DT to nazval urážkou vlajky a veteráni začali proti tomu protestovat. Koeperník si již nezahrál, bo se šéfové týmu začali obávat rozkladu. Dnes cca po 3 letech se ozývají hlasy, že by měl dostat novou šanci. Proč? V 32 týmech NFL je většina borců afroameričanů a jejich spolupráce s bílými funguje fantasticky, proč to opět narušovat ......jsem proti poklekávání .....chci vidět dobrý mač..

4 0
možnosti
JM

nevím, proč se všichni mí černí bratři a sestry nezvednou, když se zde cítí utiskovaní, a nejdou zvelebovat zemi svých otců? jsem skálopevně přesvědčen, že když přetaví jen polovinu energie, kterou zde plýtvají v demonstracích, do činorodé práce, tak je jejich domovina uživí a až budou na vyšší úrovni než my, jistě nás rádi přijmou a postarají se o nás

6 0
možnosti
Foto

Už nám z toho blbnou i Romové, na transparentu je i ROMA LIVES MATTER.

Připomínám, že Piráti hlasovali pro aktivní přemístování lidí přímo z Afriky (i ekonomických migrantů). VIz zdrojované blogy zde. Připomínám, že se Piráti účastnili demonstrací pro migraci spolu s Benjaminem Rollem v roce 2015.. Připomínám, že Bartoš byl vyfocen s vlajkou Antify. Připomínám, že překladatelkou pro Organizaci pro pomoc uprchlíkům je Pirátská poslankyně.

Níže odkaz na jeden z mých oblíbených dezinformačních webů:-):

https://www.narodninoviny.cz/milion-chvilek-jeden-z-vudcu-benjamin-roll-podporoval-nelegalni-migraci/

15 0
možnosti
Foto

Romy bych do toho netahal. Já si myslím, že to byl jen nějaký z aktivistů nebo někdo z Romey, kdo se chtěl zviditelnit. U mně mají dost velký kredit na to, abych věřil že se nechají zblbnout podobnými nesmysly a vědí moc dobře, že jejích problémy nevyřeší skupina řvounů.

1 1
možnosti
PK

Jsou to dva roky, co byl kolegův syn zmlácen skupinou osob, které se nejspíš právě vrátily od moře protože "šel po jejich chodníku"... Během vyšetřování se neprokázalo, že by šlo o čin s rasovým podtextem... Nebo jinak... už je to 9 let, co došlo k mačetovému útoku v Novém Boru a nezapomenu na slova paní advokátky Samkové, která se vyjadřovala ve stylu, že napadení se chovali rasisticky... Dnes pár dutých hlav na fotbale v Olomouci bučelo na hráče tmavé pleti... a již se ví, že se jednalo o rasistický projev... a tak mě napadá, jak by bylo možná rozhodování zda šlo či nešlo o rasistický projev vyřešit... Zrušme v zákonech slovo rasismus... Přece jen, když nás někdo přepadne, tak to, zda po nás řval (či řvali), že jsme (a tady si každý může doplnit jakýkoliv výraz) svině, je nejmenším problémem, který nás bude zajímat... Více nás bude zajímat kolik osob nás napadne, jak budou vyzbrojeni a s jakou brutalitou na nás zaútočí...

10 0
možnosti
PB

P98e17t92r 29B26u91r22i95a54n

14. 6. 2020 20:50

Optám se tedy zde, neboť na původním blogu jsem zůstal nevyslyšen:

-------------------

Jen se optám, nejsem v tom totiž dost kovaný, ale neprojevují se mnozí na fotkách pozdravem Černých panterů, což byla ultralevičácká organizace známá svým bojem proti kapitalismu, mafiánskými praktikami a vraždami, a to vše pod rouškou boje za lidská práva?

10 0
možnosti
Foto

V79í83t 80H84a64s20s28a82n

14. 6. 2020 19:52

Dobrý večer,

vypadá to, že jste článek na který jsem vám poslal odkaz ani nečetl. Onen fotbalový zápas, kdy skupinka primitivních bělochů černošskému inženýrovi nejprve na hlavu jen tak pro zábavu vymačkala citrón a poté ho v tramvaji surově zmlátila se nestal po fotbalovém zápase a už vůbec ne v Olomouci, nýbrž poblíž stanice I.Pavlova v Praze. Prosím, opravte si to v článku, ať nevypadáte jako hlupák. ;-)

Rád s Vámi budu diskutovat a budu pálit ostrými argumenty, ale na mém diskusním poli, nikoliv zde.

VH

1 3
možnosti
Foto

Místo, kde se co stalo, nemá na pravdivost článku žádný vliv. Je to jen Váš trapný štěk.

8 0
možnosti
Foto

R^ Na sto honů to smrdí kampaní, a na kampaně tohoto typu já jsem osobně dosti háklivý, ba přímo alergický. Staví to celé na hlavu. Začne to excesem jednoho policisty (malé skupiny policistů) kdesi u Velkých jezer - a světe div se, končí to v Praze máváním palestinskou vlajkou. Věru že Od Floyda k antiizraelské nenávisti je cesta velice krátká a Atlantik není překážkou. --- Díky, Martine, z Váš článek.

36 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy