Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P17e82t53r 13T50o53m52e56k

25. 2. 2015 10:03

Já myslím, že se rozčilujete zbytečně. Televize na celém světě stvoří občas něco hodně dobrého, občas šíleně špatného a většinou tak něco mezi. A ta naše se tomu nijak nevymyká, řekl bych že patří k lepšímu průměru.

1 0
možnosti
Foto

Ale já se nerozčiluju. Na to se mám hodně rád. Jen jsem se trošku zamyslel nad současným stavem. A ten mi připadá hodně zoufalý-

0 0
možnosti
BM

Dovoluji si oponovat. České století patří  k tomu málu dobrého, co ČT natočila. Především zlidštila historické postavy. Byli to lidi s masa a kostí se svými chybami i přednostmi. T.G.M. byl především filosof, takže "nějaké dumání" je na místě.

A Cirkus Bukowski, to byla konečně svěží detektivka. Špatné nebylo ani 1. oddělení. Vraždy v kruhu, sice už nic moc, ale dá se na to koukat. Lepší nežli nějaké nekonečné seriály na komerčních stanicích.

Neviditelní-v tom s Vámi naprostý souhlas, hrozná blbina a mrhání poplatky koncesionářů!!!

1 2
možnosti
JH

pri tve neznalosti historie to u tebe ani neprekvapi, ze Ceske stoleti povazujes za dobre......snuska Nejedleho pitomosti a narodnich bachorek

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy