Tak už by snad mohlo stačit, ne?

Docela náhodou jsem kouknul na své smazané komentáře a z údivu doslova nevycházím. Není mým zvykem na toto téma psát samostatný blog, navíc když vím, že asi, podle ustálených a hloupých zvyklostí bude smazán.Ale budiž.

Pod článkem, který referoval o brutálním útoku na novináře Idnes jsem napsal tento komentář:

 

Byla to reakce na předešlý komentář diskutérky, která poukázala na fakt, že mistr boxerský, velice nešetrně hodil, údajně téměř umírajícího spoludruha z boje o Zemana na podium. 

Reagoval jsem tak jak výše zkopírováno, z mobilu, proto bez háčků a čárek. Dnes, několik dní po onom komentáři vidím že :

 

28. ledna 2018 22:05 - Policie šetří sobotní potyčku v Zemanově štábu jako výtržnictví
Důvod smazání: Neetický příspěvek.

 

Smazáno s tím, že prý se jedná o neetický příspěvek. Nechce se mi psát do administrace. Asi by to bylo zbytečné. A asi bych sotva dostal odpověď na otázku, co je na pravdě neetického? To že onen pan Slezák hodil s, podle vlastních slov, člověka se smrtí na jazyku na podium jako pytel brambor? Že namísto nutné první pomoci utíkal se utkat se zlobivým novinářem Idnes.cz? 

Anebo je snad neetický můj dodatek o prudce inteligentním voliči? Protože na tom trvám. Jestliže totiž někdo zkolabuje, tak s ním netřískám o zem ale položím jej s největší opatrností.

Co vedlo místního mazala nebo mazalku k zákroku? Těžko soudit, ale poté, co z podobně nesmyslných důvodů byl smazán blog pana Abelovského, začínám mít o obavy serveru Idnes,cz hodně velké obavy.

Zdá se, že svoboda a volná ruka jak v blogu tak i v komentářích, začíná pomalu pociťovat snahy o useknutí. A to je jen pár dní po volbách

 

 

Autor: Martin Braun | úterý 30.1.2018 18:17 | karma článku: 30,85 | přečteno: 1944x