Tak se hlavně z toho Hutky nepotento

Jak vidím, česká internetová komunita, asi vlivem horka, nemá poslední dny nic jiného na práci, nežli řešit písničku Jaroslava Hutky.

Jak je už u Hutky v posledních letech zvykem, jedná se o písničku podprůměrnou, kvality nevalné textu mdlého. Více k tomu moc dodat nelze, protože každý, kdo je s dílem Jaroslava Hutky alespoň minimálně obeznámen musí být hodně zklamán nad jeho "úpadkem"

Vlastně to začalo jeho rýmovačkou "udavač z Těšína" a nyní to vrcholí bojovným songem proti jakémusi Miloši Zemanovi. Je to písnička nechutná a trapná ovšem v této souvislosti si vzpomínám na jiné trapnosti a nechutnosti, které se udály několik let zpátky a které ovšem takovou vlnu rozhořčení nevyvolaly. 

Mám na mysli osobu Václava Havla, který, kdykoliv se objevily informace o jeho zdravotním stavu, ať už byl presidentem nebo po skončení mandátu, vždy byly diskuse zaplaveny žumpou a přáním kruté smrti. A po jeho smrti opětovně diskuse pokračovaly ve stylu Palestinských oslav, kdykoliv se podaří zabít Izraelce, Ejchuchu radujme se, konečně ...a teď to přišlo : zdechnul, chcípnul, natáhnul brka, ať se škvaří v pekle a podobně.

Nikdo tehdy nepsal pohoršené blogy, nikdo neprotestoval, nevznikaly články plné rozhořčení nad nechutností. 

Jaroslav Hutka nazpíval písničku, která, kdyby se o ní nepsalo, brzy zanikne a rozhodně se nestane hitem ani mezi nepřáteli onoho Zemana. A to je správně. 

Následující video mix je jen ukázkou, že nekorektní není jen Jaroslav Hutka. Je to jen o kvalitě. Když Karel Kryl zpíval o Vasilovi s Gustavem před pohřebním ústavem, tak to posluchače bavilo mnohem více.

Jo a pro pana Pavlíčka, Hutka nevystupoval v Německu. On žil v NIzozemí.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pondělí 6.8.2018 18:11 | karma článku: 26,05 | přečteno: 1762x