Tak o co v té Gaze vlastně šlo?

Včera jsem napsal na odlehčení aprílový blog ale tento dnešní myslím sakra vážně, protože situace se opět opakuje stylem, že z teroristů svět dělá hrdiny a oběti jsou dehonestovány

Nalijme si, dámy a pánové čistého vína. Nechoďme kolem faktů po špičkách.  Demonstrace, která se odehrála v Gaze a během níž zemřelo 16 lidí byla organizována organizací HAMAS. Toutéž organizací, která je oficiálně považována za teroristické uskupení. Takže, hlavně milé dámy, které zde roníte slzy nad tím, že IDF použila ostré náboje proti těmto zločincům, uvědomte si, že se jednalo o skutečné zločince. Nikoliv o demonstranty, kteří by s transparenty, nebo hlasitě vykřikovali o tom jak jsou ve své zemi okupantem ponižováni. 

Ti kdo se oné "demonstrace" účastnili, nebyli žádní chudáčci, Byli to aktivní příslušnici hnutí, které okrádá své vlastní obyvatelstvo o peníze, které v opravdu velkém množství tečou z EU, USA, Austrálie, Kanady, Japonska a dalších zemí. Peníze, které jsou určeny na humanitární účely, na ulehčení obyvatelstvu, které strádá díky právě Hamasu, tato organizace využívá k nákupu zbraní, raket a v neposlední řadě pro své osobní účely a pro odměny těm, kteří v Izraeli šíří teror a vraždy.

Hamas si tohle dovoluje, protože moc dobře ví, že základní pomoc palestinskému obyvatelstvu Gazy přichází odkud...z Izraele. 

Jen tak namátkou údaje, z roku 2015:

15000 tun stavebního materiálu bylo dodáno do Gazy z Izraele

17 milionu litrů paliva

12000 Palestínců prošlo do Izraele za prací a ošetřením.

Palestíncké produkty jsou importovány a prodávány v Izraeli.

Rok 2017 přináší zajímavější čísla:

2.5 milionu tun stavebního materiálu přišlo z Izraele do Gazy

více zde a taky zde

Tyto a podobné informace ovšem světová media, Guardian, BBC nebo CNN nepřinesou. O čem ale píší je to, kdy izraelská armáda beze zbytku splnila to, co by mělo být posláním každé armády světa. Totiž ochrana svého obyvatelstva. A toto poslání splnila IDF na výtečnou. 

Nikdo nemá radost ze zmařených životů. Ale každý si musí uvědomit, že v okamžiku kdy se postaví armádnímu kolosu, musí být připraven nést následky. A není zde čas na nějaké řečičky, vodní děla, slzný plyn a podobně. To si může dovolit policie ČR proti dětem na technopárty. 

V Izraeli jde o životy, v Izraeli jde o přežití. Vojáci nemohou použít softbalové míčky. A protivník to musí vědět a musí počítat s tvrdým zákrokem.

Nejednalo se o žádnou mírumilovnou demonstraci. Už se zde objevily informace o tom, že 10 z oněch mrtvých byli teroristé, dobře známí bezpečnostním službám. Tito teroristé :

Hamas terorists

Prohlédněte si tyto obrázky a popisky. Nejedná se o žádné řadové jelimánky. Byli to speciálně vycvičení zabijáci. Proti takovým nelze jinak, nežli ostrými náboji.

A pokud vám nestačí co jsem dosud napsal, podívejte se na video. Hananya Naftali, říká co se ve skutečnosti děje. A důležitá věc přichází od minuty 4:56 kde říká, že samotní palestínci musí povstat a zbavit se Hamasu. Protože pokud ne, budou dále umírat lidé na obou stranách hranice. Nesmyslně.

Takže, krokodýlí slzy nejsou na místě. Každého lidského života je škoda, zvláště pak, je li zmařen zbytečně, ale ti mrtví v Gaze nebyli žádné oběti. Byli to agresivní teroristé, kteří dostali jen to, oč si řekli.

Autor: Martin Braun | pondělí 2.4.2018 8:48 | karma článku: 40,95 | přečteno: 1693x