Superdebata aneb tak koho?

Sledoval jsem na ČT 1, ze záznamu, superdebatu. Upřímně řečeno, nevím proč se jmenovala superdebata, spíše bych jí nazval superprůser.

To co předváděli jednotliví představitelé politických stran se vymykalo jakémukoliv chápání. Hlavní roli ovšem, podle očekávání hrál uplakánek Babiš, který namísto odpovědí na otázky každého obviňoval ze lži a jako bonus mával jakýmsi paperbackovým salátem..

Dnes tedy máte možnost jít k volbám a já, po této debatě ještě o něco více chápu paní blogerskou kolegyni Ivanu Dianovou, která k volbám prostě nejde, protože neví koho volit. Já bych to taky nevěděl, protože nikdo z přítomných politiků mi neukázal, že by si eventuálně zasloužil mou důvěru.

Jediní dva, kteří mne zaujali byli pan Kalousek z TOP 09 a pan Fiala z ODS. Jenže Kalouska znám příliš dlouho a myslím si že příliš dobře na to, abych věděl, že se jedná o geniálního rétora, který krásně a úderně hovoří ale má li ve finále dojít na skutky, ty jsou pak v nedohlednu.

Co se týče pana Fialy, ten je mi jako člověk a politik svými názory velice blízký. Problém spočívá ovšem v jeho straně, ODS, která je stále zahalena oparem neprůhlednosti a nejsem si stoprocentně jistý, že se zcela vymanila z dřívějších problémů.

No nezávidím vám, ale držím vám palce a budu netrpělivě čekat, jak tyto volby nakonec dopadnou. A budu doufat v zázrak že Babiš, Okamura a komunisti propadnou.

 

Autor: Martin Braun | pátek 20.10.2017 4:59 | karma článku: 20,25 | přečteno: 1371x