Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Už to nie je hoax. Eritrejec sa k vraždám priznal. "Dôvodom" bolo to, že mu zamietli azyl. "Kultúrne obohatenie" na africký spôsob...

0 0
možnosti
PD

P92e50t62r 22D63o43b40r65ý

12. 8. 2015 15:51

Už je všechno vyřešeno!!! Ikea přestala dočasně prodávat nože, kterými byl čin spáchán.

0 0
možnosti
JK

A co sluníčkové vraždění v Pardubicích? Podobných případů vražd pro zábavu nebo kvůli 50-ti koruně je u nás každý týden několik, mnohdy v rámci rodinných vztahů... tak proč chodit do Švédska, zůstaňte doma a při zemi.:-)

1 0
možnosti
JK

Jednoduše. Kdyby tam nebyli uprchlíci, k té konkrétní vraždě by nedošlo.

2 0
možnosti
JB

Když jsem viděla včera v Tv ty kvanta migrantů na Kósu, no možná by je člověk i politoval. Než tam začali hysterčit, a pronášet věty, jakože tohle je Evropa? Že si musí platit hotely? Hotely, kde si musí majitelé přes letní sezónu vydělat od turistů na živobytí na celý rok... Chtěli bydlet zadarmo? Pořád mě nepřestává fascinovat, co všechno požadují, ne, oni si to přímo vynucují. Speciélně ta hysterická dáma v širáku, která tam panovačně vyřvávala, že chce pomoc, chce pryč, chce do Evropy... děsné. Řecko není v Evropě? Co čekali, když se jich tam nahrnou v jednu chvíli tisíce.

11 0
možnosti
RB

Lukyn Houdek dá Veselovskému v dvtv rozhovor ve kterém na úplně jiném přípapdu dokáže platnost HOAX pro tento případ. Jak to koneckonců dokázal domotat a zamlžit ve svém posledním show. To vše za vládní prachy a many z norských fjordů.

2 0
možnosti
BH

Svedum uz to muze byt uplne jedno... pro pristi volby oposmlouva "napric politickym spektrem" ;-D, dalsi az v r. 2022 ... do te doby tam pribude dalsich 750k chudacku uprchliku + ti co se narodi... bye bye Svedsko... ;-)

4 0
možnosti
PT

P62e85t72r 71T24o18m69e22k

12. 8. 2015 9:25

Naprostý souhlas. Začíná to být velký průser.

9 0
možnosti
MK

A čekal jste , že by tam vraždil někdo jiný než "Švédi"?

18 0
možnosti
NM

...a u nás pohoda,klídek a tabáček...vládnou nám zoufalci napojení na Brusel a proto naši prestituti čekají na podrobné  schéma jak informovat našince;-O;-€;-O

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy