Seznamte se - to byl Ido Avigal a bylo mu pět

Události v Izraeli vyvolávají mnoho diskusí, mnoho názorů. Přesto oběti teroru, který rozpoutal Hamas a další "palestinské" zločinné organizace, zůstávají více či méně anonymní.

Takže, abychom vystoupili alespoň částečně z oné anonymity, zde je fotografie pětiletého chlapce, jménem Ido Avigal, který se stal obětí lidských hyen, když střepina rakety vypálené z Gazy jej zabila v jeho domě.

Ido Avigal, zavražděný Hamasem

Není toho mnoho, co by se dalo dodat, snad je základní ale podstatné informace pro ty, co by chtěli oponovat mrtvými dětmi po útocích IDF.

Dům, kde Ido s rodiči žil, nebyl základnou pro žádnou militantní skupinu

Smrtelnému útoku na tento civilní cíl, nepředcházelo žádné varování

Dům byl obýván výhradně civilním obyvatelstvem

Hamas byl první, kdo na Izrael zaútočil, nikoliv naopak, jak se snaží podsouvat některá média.

Hamas zásadně útočí na civilní cíle, na rozdíl od odvetných akcí IDF, vedených proti Hamasu

Argumentace nepoměrem v počtu mrtvých je lichá, protože napadenou stranou je Izrael a i kdyby některé argumenty Hamasu měly reálný základ, a ony nejsou, neopravňovalo by to k takto barbarským útokům na nevinné obyvatelstvo.

Akce Hamasu a dalších teroristických skupin jsou cíleným plánem likvidace Izraelců, paradoxně nikoliv pouze Židů, protože buď jak buď, té raketě je to celkem jedno, koho na své cestě zmrzačí či dokonce usmrtí. Neptá se na původ.

Pokud redaktoři českých televizních stanic, ČT 1, NOVA - hovoří o obranných akcích IDF se zamračeným výrazem, měli by si uvědomit, že to nebyl Izrael, kdo vypálil první střelu. A bohužel, že podíl na obětech na "palestinské" straně má i tamní slušná, přesto mlčící většina, která tak trpí podobně, jako trpěli obyvatelé nacistického Německa během druhé světové války.

V této situaci si nemůže Izrael dovolit, řídit se lítostí a starostí o nevinné životy. Může dělat a také to dělá, maximum pro omezení těchto obětí. Prvořadá je ale bezpečnost země a jejích obyvatel. To je úkolem všech světových vlád.

Dům ve kterém zahynul pětiletý Ido

Uvedené fotografie jsou volné k nekomerčnímu použití.

Autor: Martin Braun | neděle 16.5.2021 22:39 | karma článku: 29,88 | přečteno: 599x