Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak nám vyrůstá další Jan Ziegler.

0 0
možnosti
Foto

Aha, další blog ve stylu nejnovější zprávy Reuters - ruská stíhačka provokovala americký bojový letoun u svých hranic...

1 0
možnosti
JC

Pro mne je základním ukazatelem vztahu státu k dobru a zlu to, jak právní řád reflektuje Desatero a jak vrchní vládce naplňuje vzor milosrdenství a odpuštění, který představil lidstvu Ježíš.

No a z tohoto pohledu mi Rusko vůbec nepřipadá jako "říše zla".

5 2
možnosti
PD

A co nepokradeš, nezabiješ? Nic?

2 1
možnosti
PK

Nejhloupější a nejpitomější příspěvek, který jsem na idnesu v blozích četl.

Pravda a spravedlnost je v současné době na straně Ruska, svobodného a hrdého Ruska. Ne na paskvilu jménem EU a na opravdové říši zla - USA.

Mimochodem - dnes je 2leté výročí Oděského masakru, kde ukrajinští náckové zaživa upálili 38 nevinných lidí. O tomhle pište, jak vypadá politika EU a USA na Ukrajině, ne nesmysly a absurdity o Rusku.

4 5
možnosti
JR

J18a58r60a 28R69a91n76k

3. 5. 2016 5:23

Hrdeho mozna, to je jedine, cim se mohou chlubit, i kdyby varili polevku z kameni, budou hrdi, al SVOBODNEHO Ruska, to je super joke.

1 0
možnosti
Foto

O92t69a 94V36á71l93e53k

2. 5. 2016 10:15

Souhlas až na to, že případné Trumpovo vítězství nebude žádná katastrofa. Nic moc se nezmění.

0 1
možnosti
JR

J44a93r98a 73R24a42n14k

3. 5. 2016 5:31

Zijete zde Oto? Pokud ne, zkuste se vzdat te myslenky,....poslat The Donald nekam do ciziny je asi jako poslat Milose. V dobe, kdy vsichni, ale skutecne vsichni se snazi ochranovat slony, se nechal Trumpuv hloupy vyrostek vyfotit se slonim ocasem.....dost primitivniRv Pokud by nebyla dcera vdana za Zida, zpackal by i ten rozhovor pro zidovskou komunitu v NY, ale diky tomu, ze nesmel rici nic jineho, tak mu to tak nejak proslo. Zajimalo by mne, v cem lidem u nas imponuje, je to presne druhy Babis, diky rodicum(otcovi) se dostal k statisicum milionu $, mel lehky start i kdyz nekolikrat vse ztratil a zadluzeny je stale dost, ale o tom se u nas nepise. Ze Ivana ve svem nesmrtelnem dile napsal, ze byl nemirne "violent" a ze ji znasilnil jste nikdo necetli? Ooooo, ja se divim:-)

1 0
možnosti
Foto

,,Rusko bylo a i nadále zůstává říši zla"

Obávám se pane autore, že tací, jak i Vy, by jste byly ,,skvělými ideology"

i v dobách ne až tak vzdálených, jen v opačném garduRv

p.s.: KDO DOBŘE PAMATUJE ony doby a vzpomene na podobné výlevy v byvší kom mediích i TV, toho musí až zamrazit, či si alespoń pomyslet cosi o nekončící tragikomedii:-(

3 4
možnosti
Foto

Nepřítel míru je ten, kdo umísťuje svá vojska, nebo vyvíjí jakékoliv aktivity spojené s jeho použitím mimo mezinárodně uznané hranice svého státu. Bez výslovného souhlasu všech stálých členů Rady bezpečnosti, které o tom přijaly nikdy nevypovězenou dohodu v Moskvě v říjnu 1943. Současně v té dohodě je jasně řečeno, že co kdo obsadí do konce války, toho království.

A pokud se aktivity NATO rozšiřují na východ od Berlína, zjednodušeně řečeno, tak se dohoda porušuje, a ten, kdo ji porušuje, je agresor. Je to NATO, kdo je říši zla.

6 8
možnosti
JC
Foto

Havlisté Rv Pravda a láska jsou ty nejlepší mimikry pro lež a nenávist

7 4
možnosti
JC

To je velmi dobře vyjádřeno.

2 1
možnosti
KP

Svět je barevný,nikoliv černobílý. Připomínáte koně s klapkami na očích,aby nebyl rozptylován svým okolím.Rv

6 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)

7 5
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy