Prý je načase zbořit genderové stereotypy

Tak to alespoň tvrdí podle článku na idnes.cz jakási modní návrhářka. Jmenuje se Karin Onderková a napadlo jí vytvořit střevíčky, které mohou nosit i muži. Jak rozkošné.

Už jen ten název. Autorská kolekce, jménem Cinderella, tedy popelka nabízí pohodlné střevíčky až do velikosti 45, tedy takové, které muži lačnící po modních novinkách mohou obléci, na své sexy chlupaté nožky.

Jak je možno vidět ve fotogalerii, zboží je to opravdu k nakousnutí. Jenže celá akce by neměla zůstat osamocená. K takovýmto lodičkám nutně patří i vhodné oblečení. Tedy minisukně. A hebké punčošky. Aby vynikla krása pánských nohou.

Už to vidím v živých barvách. Václavským náměstím si to kráčí ten pravý muž, na nohou krásné novotou vonící lodičky, kratičkou sukénku, v parném létě samozřejmě naostro a dámy v martenskách, dlouhých kalhotech a hubertusu se za ním chtivě a žádostivě otáčejí a vrhají jeho směrem vyzývavé pohledy. Muž je nalíčen podle poslední mody. Luxusní rtěnka a oční stíny. Doba genderových stereotypů je nenávratně pryč...

Dámy a pánové, nevím jak vy, ale mně se prostě stýská po době, kdy chlap byl chlap, ženská byla krásná a upravená, pokud možno bez zbytečných kusů železa v nose na jazyku nebo v bradavkách či dokonce i níže. Po době, kdy všechno bylo ještě normální a nebylo trestné ani nic proti ničemu přistoupit k ženě a říct jí že jí to sluší. Stýská se mi po době, kdy nikoho nenapadla taková kravina, že by si chlap mohl natáhnout na své hnáty lodičky. A s velkými obavami se dívám do budoucnosti, dokonce i té blízké, co nám ti bojovnici za genderovou rovnoprávnost ještě přinesou za zrůdnosti. 

Schválně milé dámy čtenářky, vám by se takový chlap líbil? Chtěli byste to mít doma a společně soutěžit, kdo má více sexy lodičky?

Naštěstí v rockové a metalové hudbě je vše ještě všechno v pořádku a tak vám mohu dnes nabídnout novinku od Dánské zpěvačky Amalie Bruun, známé spíše pod jménem Myrkur, čímž současně upozorňuji na její nové CD Folkensange, které vyjde v březnu. Jako je už v jejím případě zvykem, půjde opět o úžasný projekt spojující tradiční snandinávskou folkovou muziku, s ostrým black metalem. 

 

Autor: Martin Braun | středa 15.1.2020 6:35 | karma článku: 37,38 | přečteno: 2579x