Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobne si myslim, ze prave takova forma ukaze lidem hruzu vic, nez neosobni fotky mrtvCh a prohlasovani, jak to bylo hrozne.

1 0
možnosti

Vystartoval jste příliš zostra. První díl jsem shodou okolností shlédnul na návštěvě a po půlhodině rozpaků se mi začal líbit. Už v tom že připomněl tehdejší životní reálie i v detailech nám už neznámých. A že to před popravčí četou neskončí je jisté, přesto vidím v příchozích možné zajímavé portfolio lidských charakterů.

1 0
možnosti
Foto

100% jistota, že se dívat nebudu a ryba smrdí od hlavy...mrzí mě mrhání finančními prostředky, koncesionář jen pláče. Smutné opět.

0 0
možnosti
Foto

I81v16a11n 51M85a96r88e48k

23. 5. 2015 20:37

Daleko věrohodnější pro účastníky této šaškárny by bylo kdyby byli znenadání napadeni (jakoby) příslušníky ISIL-u, to bychom se dočkali opravdu nehraných reakcí ? !  8-oRv

2 0
možnosti

Ja bych navrhoval ukrajinske separatisty SE sovetskymi vojaky na dovolene. Ale letadla prosim nechat na pokoji.

0 0
možnosti

Tak se na to uz asi ctvrthodinu divam, a jsem na rozpacich. Asi se to moc nepovedlo.

Z Ostravskeho studia jsem zvykly na lepsi veci. Obzvlaste kdyz autorem je Jefim Fistejn.

0 0
možnosti

Vám, pane autore, "..dělá se mi zle, jen když o tom píšu..." a mě se dělá zle, jen když o tom čtu.

Tahle reality show je jen další příspěvek ČT k postupující dekadenci evropské civilizace. Budeme si v televizi hrát jakože na utrpení a strach lidí za protektorátu? Co to teď je za lidi v té ČT? Všem jim hráblo nebo jsou na LSD?

9 0
možnosti
Foto

I73v33a39n 12M79a50r16e77k

23. 5. 2015 18:37

To je teprve začátek, možná že bude další díl z Terezína a nebo z Lidic ? ! ;-(;-(;-( Rv

0 0
možnosti

Mně to téma připadá taky hodně uhozené. Podle pár ukázek je na té chalupě snad navštíví i "jako" gestapo a oni se "jako" budou bát a tím pádem budou zažívat to, co kdysi zažívali lidé v reálu. Ohromný nápad. Něco tak blbého se může vymyslet jenom ČT. Ta, pokud nepřevezme nějaký zahraniční formát, vypustí vždy jen nějaký propadák ve stylu Pošty pro tebe. :-/

7 0
možnosti
Foto

K některým komentářům. Ano, paní tvůrkyně je mladé jelito a to je možno říct i o mně i když jsem starší než ona. V kontextu toho, že jsme válku nezažili, je to označení správné.  Ano, jsem zhnusen už jen faktem, že něco takového vůbec může někoho napadnout. Pro pana Šimka. O protektorátu vím tolik, že do Československa vtrhla banda cizích vojáků, nepozvána a obsadila ho. Ukradla území, vraždila domácí obyvatelstvo a já jaksi nemám chuť to relativizovat tím, že si řeknu že to možná byli "jen" židé nebo cikáni. A držet hubu a krok? Ano, to bylo populární mezi některými lidmi. Naštěstí ne mezi všemi.

1 0
možnosti
Foto

44 není zas až tak mladé jelito. Kdyby to měl točit někdo, kdo Protektorát opravdu zažil, bylo by mu teď nejméně 90, ale spíš víc.

2 0
možnosti
Foto

ještě jste to neviděl a už remcáte

5 8
možnosti
Foto

A mohu vás, pane Matuško ujistit že ani neuvidím. Já totiž neremcám proti tomu, jak je to natočeno ale proti tomu, že je to natočeno vůbec.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy