Projevy Geerta Wilderse a Marine Le Pen v Praze - plné znění

Někteří lidé jsou nepoučitelní. Myslí si, že hlavou prorazí zeď, či že jsou vyjmutí z pravidel, která by měla platit pro všechny. A tak se stává, že jejích, snad upřímná, snaha o informování veřejnosti přichází vniveč.

To se stalo včera, respektive dnes ráno, kdy veřejnost ve větším počtu neměla a stále dosud nemá možnost seznámit se s projevem Nizozemského politika Geerta Wilderse v Praze. Ze stejného důvodu, jako tomu bylo u pana Wilderse, schází na veřejné platformě i překlad projevu Marine Le Pen, která se konference pořádané Tomio Okamurou a jeho boys and girls  také zůčastnila..

Kdo čte mé blogy ví, nebo by alespoň vědět mohl, jaké jsou mé postoje a názory. Jsem si ale hlavně jistý, že každý kdo má zájem, má právo, má mít právo se seznámit s jakýmkoliv projevem v celém jeho rozsahu, pokud takovýto projev neodporuje zákonům. A to zda odporuje je plně v rukou policie a příslušných orgánů. Pokud tedy tato konference proběhla a proběhla nerušeně, když pominu výkřiky několika levicových profi řvounů, není důvod, aby se veřejnost nemohla s tím co bylo řečeno seznámit. Je to navíc velmi důležité k tomu, aby si lidé sami, bez berliček moudrých novinářů mohli udělat názor a případně se k tomu vyjádřit. 

Veden tedy snahou o poskytnutí informací, v odkazech jsem uvedl text citovaných projevů, tak jak byl původně publikován paní Jiřinou Holotovou a dodávám a zdůrazňuji, že tento blog je informativní a není v žádném případě propagací žádného z oněch politiků.

Pro ty, kteří si nejsou přesto jistí mými postoji, tyto jsou plně v souladu s níže uvedeným klipem.a heslem : We are all brothers and sisters and music is only religion that matter.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | úterý 19.12.2017 14:29 | karma článku: 27,22 | přečteno: 1190x