Proč jsou komunisti tolerováni?

Na pořad " máte slovo " se nedívám. Rozčiluje mě, že se hosté a diváci hádají a překřikují a do toho paní moderátorka hystericky pobíhá a snaží se být nad věci.

 

 

Zcela náhodou a neplánovaně jsem viděl pár minut tohoto pořadu dnes, ze záznamu, díl, který se týkal 17. listopadu. 

Jak píšu, viděl jsem asi 10 minut od okamžiku, kdy nějaký zoufalec z publika lamentoval, že Češi jsou zločinci, protože jsou v NATO a že NATO páchá zločiny a tím pádem jsou na vině i Češi. No jak píšu, zoufalec. Taky ho docela nemilosrdně a trefně uzemnil Alexandr Vondra. Poté si vzal ovšem slovo předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kovačík a začalo něco, o čem ve svých krásných a optimistických snech sním, že už v reálném životě nikdy nebudu svědkem. Bolševická demagogie, kdy tento člověk skoro a důraz dávám na slovo skoro tvrdil, že přejezd spojeneckých vojsk přes území ČR, byl něco jako okupace ale určitě to byla manifestace síly. To už nevydržel Jan Bubeník a do onoho komunistického žvanila se pustil s tím, že to co komunistická garnitura udělala v době svého řádění od roku 1948, byl neodpustitelný zločin proti lidskosti. A položil prostou otázku. Kde je všechen ten uran, který z uranových dolů v Příbrami a podobně putoval za hubičku do SSSR. Co měli z tohoto " obchodu " občané ČSSR a ti kteří v těchto dolech pracovali jako novodobí otroci. 

Ovšem čekal li někdo odpověď, byť třeba zmanipulovanou, pak se hluboce mýlil. Kovačík jen kecal o tom že na Vysočině je uranu dost a je možné jej těžit. Přestože paní Jilková opravdu tvrdě, na něj naléhala aby odpověděl na otázku, odpověď nepřišla.

Více už jsem nevydržel a přepnul program na soutěž kde domov můj. A současně si uvědomil, jak hrůzným omylem polistopadových vlád a politiků a ano včetně presidenta Václava Havla bylo, že nechali komunisty být. Nezměnili se a pokud sledujeme jejích rétoriku a vystupování, ani to nemají v plánu. Je to stále tatáž strana, která se vyžívá v touze po moci i za cenu krve a životů svých odpůrců. Strana, která není schopna ani na vteřinu, i kdyby jen naoko připustit, že se mohla mýlit a že se její předchůdci dopustili zločinů. Namísto toho jen mlží, lžou a jako krysy, když jsou zahnány do kouta, tak koušou a škrábou kolem sebe.

Jejích licoměrnost vidíme i v povolebním vyjednáváni, kdy v očekávání moci jsou ochotní k toleranci menšinové vlády. A první ovoce toho už vidíme v tom, že komunista bude předsedou mandátového a imunitního výboru parlamentu, což je nehoráznost nejvyššího stupně.

Jak je to vůbec možné a copak tato země se už nikdy nevymaní z vlivu temnoty?

Tak si dejte pozor, aby se nestala tato píseň zase realitou :

 

 

Autor: Martin Braun | čtvrtek 23.11.2017 4:58 | karma článku: 27,90 | přečteno: 1293x