Předvolební průzkumy nebo průjmy?

Že budou v Česku volby vím a moc iluzí jsem si o výsledku nedělal. Už za ta léta vím své a stačí nějaký pantáta s kobllíhama nebo kuřetem a volič jde poslušně jako ten osel za mrkví na špagátku.

Včera jsem ale po dlouhé době zapnul zprávy na TV NOVA a nestačil jsem se divit.

Podle předvolebního průzkumu, který dělala renomovaná agentura, vede ANO, což nepřekvapuje, po tom slabomyslném odstavení Babiše z vlády. Druhé místo ovšem, se 14% obsadili bolševici, rudoši, zkrátka komunistická strana.

A ano, přiznávám se bez mučení, je mi zle, zvedá se mi žaludek a vše ve mně křičí : Cožeeeee?

Opravdu se Češi a Moravané proměnili v bandu tupců, kteří jsou schopní volit komunisty? Jistě, vidím to i zde na blogu, kde rudoši povážlivě vystrkují své drápy. Jistě, agentura říká, že podle průzkumu by k volbám šlo něco přes 50 procent voličů. Jistě, řečeno bylo i to, že většina se rozhoduje na poslední chvíli. Jenže jaké tu je rozhodování? Komunisti jsou prostě nevolitelní. Rozumíte? NEVOLITELNI !!!

Je strašná představa, že ministrem zahraničí by mohl se stát komunista. Anebo ministrem vnitra.

Chce se mi věřit že renomovaná agentura zažertovala se svým renomé. Ale bojím se. Protože jestli opravdu komunisti budou ve výsledku druzí, nebo se dokonce dostanou do vlády, pak jsem přišel o svou rodnou zemi. 

A protože se pořád diskutuje o nějakých zdrojích, pak vězte vězte, že zdrojem pro video byl PPU a Youtube a obrázek zase wikimedia commons

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stop_Communism_1.svg a autorem je Skarabeusz.

Doufám že tato zdrojová informace bude potřebným stačit.

S heslem SMRT KOMUNISMU, přeji opravdu rozumné a rozvážné volby.

Autor: Martin Braun | pondělí 9.10.2017 8:30 | karma článku: 15,31 | přečteno: 488x