Pozor, převratný objev. Dle genderových aktivistů menstruují nejen ženy.

A máme to tady. Géniové v Británii, ale nejen tam šíří světobornou myšlenku, že existují více nežli dvě pohlaví a nyní jakási aktivistka Melly Boom oznámila, že menstruace se netýká jen žen.

Musím poděkovat idnes.cz za to, že tuto převratnou novinku zveřejnila hned na titulní straně jako zprávu dne, protože nebýt toho, žil bych i nadále v bludu, že menstruace se týká jenom a pouze žen. 

Ale takto jsem zde byl informován že firma Procter and Gamble s onou aktivistkou pravděpodobně souhlasí a proto z vložek značky Always zmizí symbol Venuše, který symbolizuje právě ženské pohlaví.

Snažím se přijít na to, kam ve své nekonečné tuposti tito aktivisté jsou schopní ještě zajít. Co ještě čeká svět, než se vrátí do správných kolejí, jestli je vůbec ještě návrat možný. To už opravdu všichni přišli k nějaké mentální úhoně?

Opravdu nechápu co se to děje. Na jedné straně postpubertální dívenka křičí a vzteká se směrem k politikům, že jí zničili dětství, ti jí tleskají a přitom si ani neuvědomují, že zničené dětství mají miliony dětí v zemích třetího světa, v Číně a jihovýchodní Asii, kde za nelidských podmínek pracují pro nadnárodní korporace z té či oné země.  Ovšem dívka high society rodičů ze Švédska si zoufá, že kvůli uhlíkové stopě měla zničené dětství. To dětství, které prožila v dostatku, obklopena rodičovskou láskou a péčí, na rozdíl například od mnoha dětí v sousedním Norsku, které byly svým rodičům odebrány a předány do náhradní péče ( rozumějte pochopitelně velice výnosně),

Když už jsme v té Skandinávii, tak opět ze Švédska přichází progresivní výmysl na toaletách, kde se ruší pisoáry a zavádějí se unisex WC. Opravdu velice pokrokové, stejně jako, opětovně ve Švédsku, snaha zrušit peníze a zavést bezhotovostní styk. 

V Británii nemůžete na dveře svého domu mnohdy vyvěsit Anglickou vlajku, jelikož obsahuje kříž a to by mohlo někoho urážet. Nejsem křesťan ale symboly mně nikdy neurážely. A neumím si představit, proč by někoho, třeba i kvůli náboženství měly.

A pochopitelně nelze zapomenout na knihu a ve skutečnosti různé knihy a snahy pseudo psychologů předškolním dětem vysvětlovat co možná nejexplicitněji otázky sexu a věcí s ním spojených.

No a nyní nadnárodní mezinárodní organizace přichází s tím, že ženy nejsou ženy, menstruace k ním nepatří, prostě na ní nemají copyright, a tak je nutno smáznout další symbol. Symbol ženství. A to máme teprve začátek 21. století.

 Co bude následovat? 

Raději nechci domyslet.

odkaz 1

odkaz 2

odkaz 3

odkaz 4

Možná brzo zakáži i hrát a zpívat a hudbu jako takovou. Po vzoru Saudské Arábie. Ale zatím tohle ještě funguje, takže mám tu čest vám v hudební sexci nabídnout nejnovější video skupiny Arallu z hlavního města Izraele - Jerusaléma. Je dobře že alespoň v hudbě je, zdá se zatím vše v pořádku.

A když se zamyslíte nad textem této skladby, je v něm dost věcí které souvisí i s tím co jsem dnes napsal:

  

Autor: Martin Braun | čtvrtek 24.10.2019 4:29 | karma článku: 46,19 | přečteno: 11223x