Pane ministře, chybí mi vaše moudrá a uklidňující ujištění

Další a další a další. Není dne aby na nás sdělovací prostředky nechrlily další ukázku toho, jak jsou pro nás, slovy pana Pánka imigranti užiteční a jak nás obohacují.

Dnes nás například dokonale obohatili ve Francii, kde nás zbavili jednoho kněze, protože není potřeba kněžích, když se mílovými kroky blíží Sharia. No uznejte.

Hovno. Nasrat. Neuznám. I když nejsem křesťan, nepovažuju za obohacení vraždu kněze,I když nejsem gay, nepovažuju za obohacení vraždění v homosexuálním klubu. Mně Islám neobohacuje, stejně tak jako většinu Evropanů. A stejně tak nepotřebuju ani já, ani kdokoliv jiný hloupé kecy pana Pánka, že imigranti nám přinášejí tolik potřebnou pracovní sílu, která na trhu práce chybí. Jste blboun, pane Pánku, pokud jste svá slova myslel vážně. V celé Evropě je spousta lidí, kteří nemají práci. Nepotřebujeme pracovní sílu, která neprojevila a ani neprojevuje ani ten nejmenší důkaz schopnosti a ochoty pro rozvoj našeho kontinentu pracovat.

A jak do toho zapadá ministr Chovanec? Po každém útoku spěchá s ujištěním veřejnosti, že nejsou žádné informace, že by cokoliv hrozilo České republice. Nevím jestli o hrozbě měl informace onen kněz, Pan Chovanec ale dnes mlčí. Možná něco řekl a novináři jen mávli rukou, protože proč pořád dokola poslouchat a zveřejňovat stejné kecy. Blbé kecy. 

Zajímalo by mne ale, kolik mrtvých ještě potřebuje politická smetánka, aby hnuli prdelemi a udělali něco pro své občany. 

Anebo budou jen kecat do posledního muže, ženy a dítěte?

Autor: Martin Braun | úterý 26.7.2016 17:19 | karma článku: 41,97 | přečteno: 1741x