Palestinští zbabělí vrazi

Evropská unie, OSN, lidumilové celého světa, ti všichni se snaží nám namluvit, že ti ubozí lidičkové, kteří si říkají Palestínci, jsou obětí toho hrůzného apartheidu, který Izrael praktikuje. Že jejích kampf, tedy boj je správný

Ano, často slyšíme a čteme věty o tom, jak je arabská menšina v Izraeli diskriminována a že je tedy pochopitelné, když, zejména mladí lidé jsou frustrováni a sahají ke krajním prostředkům, jak dosáhnout svobody. Za tyto krajní a vynucené prostředky jsou považovány i útoky, kdy jsou chodci napadání s nožem v ruce a útočníci se snaží zavraždit co největší počet Židů, Izraelců...kdo vlastně ví koho. Jak rozeznáte Izraelce v ulicích Jerusaléma od například turisty ze slunné Italie?

No nic, je to válka, říkám si a ve válce probíha i partyzánský způsob boje. Je tedy na bezpečnostních složkách, aby si s tímto způsobem vskutku terorismu poradily. 

Jenže: 

Co je to za válečníky, za bojovníky, kteří se pod pláštíkem noci vkradou do domu, do pokoje dítěte, 13. leté dívky a tam jí podříznou krk. Ubodají ji k smrti. Kdo, jaká komise EU či OSN může ospravedlnit takovýto barbarský útok? Co je to za boj za mír, když prostředkem je sprostá vražda dítěte?

Ne, neexistuje omluva, neexistuje ospravedlnění a neexistuje vysvětlení. Ten zloduch, který včera v noci zbaběle zavraždil dítě, byl obyčejná zákeřná krysa a dohnala jej k tomuto kroku ideologie, fanatická doktrína, kterou často mnozí označují jako náboženství míru. Dohnal jej k tomu Islám, v jehož jménu vraždil. Ne pro jakousi iluzorní svobodu svého lidu. Pro fanatickou touhu stát se mučedníkem. Ostatně, v tomto duchu psal i své posty na FB. Ano, na tomtéž facebooku, který vám zablokuje účet, když zavětří nahá ženská prsa ale výzvy k nenávisti vůči Židům a volání po smrti jej nechává klidným.

Evropa o vraždě mlčí. Obama mlčí. Nemá slov, Všechna vyplýtval asi, když obhajoval, proč nepoužívá termín radikální Islám. Svět mlčí. Pohřeb malé Hallel Yaffa Ariel se mezitím stal tichou obžalobou farizejství tohoto světa. Těch, kteří možná za pár dni příjdou se slovy o osamělém šílenci a o nutnosti neházet všechny do jednoho pytle. A možná by se těmto slovům dalo i věřit, kdyby:

Představitelé palestínské samosprávy přijali tuto vraždu s nadšením a vraha označili za mučedníka. Jeho matka řekla že je na syna pyšná a že určitě už je v nebi. Podobná slova zazněla z jeho vesnice.

Palestínský vůdce Abbas mlčí.Arabské země mlčí. Zemřelo dítě. Zavražděna byla dívka, která neměla s nepřátelstvím nic společného. Ještě večer před vraždou tančila na večírku u příležitosti konce školního roku. Nevinná duše a přesto je mrtvá. Nikoliv jako oběť náletu nebo jiné bojové akce ale jako oběť šíleného vraha, který sloužil ještě šílenější ideologii. A šílenci, kteří tuto ideologii šíří a snaží se jí protlačit do celého světa, nemají dostatek, alespoň hrané slušnosti, aby vyjádřili svůj smutek. V ulicích Gazy se rozdávají bonbony jako oslava smrti. Eu hovoří o toleranci. OSN vyšle nějaké komisaře, kteří zjistí, že Izrael je fuj.

Pravda je ale jinde. Pravda je, že ti co si říkají Palestínci, jejích představitelé a vedení nejsou žádné oběti. Jsou to zbabělí a zákeřní vrazi.

Tento článek byl napsán na památku 13. leté Hallel Yaffa Ariel, kterou šílený, zbabělý vrah zavraždil během spánku.

 

 

Autor: Martin Braun | pátek 1.7.2016 8:30 | karma článku: 41,71 | přečteno: 1891x