Padla facka až to mlasklo

Kde? Na nějakém novinářském foru, kde reportérka Deníku N, Petra Procházková neudržela temperament na uzdě a "kolegovi" ze Sputníku dala jednu pěknou za ucho.

 

Samozřejmě se toho chytila různá media a sdělovací prostředky. Někteří jsou pobavení, někteří, hlavně ti pro které "beranice s rudou hvězdou" jsou i nadále synonymem sociální spravedlnosti, dští na hlavu paní Procházkové oheň a síru a že jako jak si to mohla dovolit, a že fůj a Majdan a podobné novo bolševické žvásty, jakých jsou internetové diskuse a další prostory plné.

Inu, podobně jako svého času politik Macek politikovi Rathovi pěkně růčo vysvětlil základy slušného chování, tak i nyní totéž učinila svou hebkou ručkou Petra Procházková, směrem k Vladimíru Frantovi.

Co z toho plyne?

1/ že nasrat ženu se nevyplácí, ani když je to novinářka a má za zadečkem neustále strážce jakýchsi kodexů a předpisů a pravidel.

2/ chlap by měl v takové situaci prokázat, že je chlap a nebrečet a nenaříkat a nehrozit soudem či arbitráži. Prostě, to co má v kalhotách by měly být koule a ne česneková pomazánka a tak by mu nějaká ta facka od ženy neměla ničit ego.

Samozřejmě že nikdo není příznivcem násilného řešení sporů. Jenže všichni ( no, všichni určitě ne) víme, co je Sputnik zač, co je tento plátek schopen na veřejnost vypustit a tak občas prostě trpělivost přeteče. Především když si uvědomíte, že kromě oné facky nezvedenému filutovi jinou možnost obrany nemáte.

Článek s podrobnostmi o oné veselici s fackováním najdete ZDE

Na video se můžete podívat níže:

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pondělí 25.11.2019 16:46 | karma článku: 30,07 | přečteno: 2446x