Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M85i68l16a48n 46K34e36s18l

15. 5. 2015 15:34

Válka s Rusy na krku a přitom mít vši z Afriky v kožichu?Neradostná perspektiva.

2 0
možnosti
SB

Neustále to tady opakuji a opakovat budu:

Argument, že české uprchlíky přijímali v zahraničí, v mých očích neobstojí.

Kdo do zahraničí odešel, toho se takový apel netýká, pokud je vyřčen směrem k České republice, protože už není na území České republiky.

Kdo tam neodešel, toho se to také netýká, protože tam prostě neodešel.

V roce 1986 odešel do zahraničí můj bývalý spolužák Ludvík Pospíšil. A co z toho vyplývá pro mne? Naprosto nic. Proč já mám být vděčný, že ho cizí země přijala? Přijala jeho, nikoli mne. Bylo to Pospíšilovou věcí, že odešel, a věcí příslušné země, že ho přijala. Nás, kteří jsme tu zůstali, se to netýkalo, a tudíž nevím, proč bychom měli někomu morálně dlužit něco za to, že nějaká cizí země přijala nějakého původně našeho a nyní už jejich Pospíšila.

4 0
možnosti
MS

Karma.R^ Jen bych dodal,že v době před válkou se státníci také dohadovali bez nás jak bude vypadat Evropa a totéž i po válce.Tak ať si v lhostejnosti a ignoraci nejdřív zametou před vlastním prahem.

2 0
možnosti
LR

Tak Kalouskovec Polický už zase řádí...

5 0
možnosti
VV

Co to ma prosim spolecneho s clankem?

1 1
možnosti
MK

Když to lapidárně shrnu, tak naši emigranti z dob bolševika nepřijeli do nových domovů zakládat KSČ, ROH,  pomlouvat imperiálismus a žít ze sociálních dávek. Ale počítali s tím, že tam budou tvrdě makat(měli kvalifikaci), aby se měli dobře, naučit se jazyk (pokud ho náhodou již neuměli) a převezmou místní psané i nepsané zvyky.

Co z toho budou aplikovat ti novodobí afroasijští musulmanští nájezdníci??

11 0
možnosti
JR

J79a29r96a 18R26a33n42k

15. 5. 2015 18:34

Pane Kantorku, prvnich 1.400 imigrantu ze Syrie je jiz v Kanade, vetsinou to u nich slo rychleji, protoze patri k minoritam (i takovym, ktere byste nevzal, protoze jsou "jini", ale doma by byli ukamenovani), na zpravach jsme videli i spoustu handicapovanych, ale tihle prijeli na prani sponzoru: ruzne cirkve, i skoly a dokonce rodiny, ktere se zavazaly, ze jim pomohou s porizenim zakladnich veci a skolni dochazkou i dospelych aspon na zaklady jazyku - mame zde dva.

Predevsim je nedavaji do velkych mest, aby nevytvareli ghetta.

0 0
možnosti
Foto

Malá poznámka k tématu: argumentace tím, že i čeští emigranti byli přijímáni na západě je zcela zcestná!!! To se můžeme vrátit ještě o pár let zpátky a klidně kontrovat tím, že ČSR přijímala uprchlíky z Německa, kteří utíkali před nastupujícím fašizmem!

8 0
možnosti
VV

Proto take Cechoslovaci meli v Zirndorfu urcite plus proti treba Polakum nebo Bulharum.

0 0
možnosti

Naprostý souhlas! R^

3 0
možnosti
MK

Dobře napsáno,díky..R^

3 0
možnosti
JC

Dopis se posílá. Otevřený dopis se posílá otevřený a následně se zveřejní, aby adresát byl nucen odpovědět veřejně. Vy jste však neuvedl, kdy a komu jste ten dopis poslal. Mám podezření, že jste ho ve skutečnosti nikomu neposlal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy