Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J13o21s36e67f 40N84i72k29l

6. 10. 2015 10:09

...zapomněl jste přemýšlet o tom, která vláda byla (nebo je) úspěšnější...kdo vědomě lže, kdo odvádí pozornost od reality, proč např. pan Kalousek lobuje za hazard, proč se vysmívá elektronickým pokladnám, proč prosadil (přesněji vláda, ve které byl ministrem financí) církevní restituce a atd....ano souhlasím s Vámi, že nás ve sněmovně a senátu mnohdy zastupují lidé, kteří nemají naši důvěru a spíše škodí, než by byli prospěšní...proč slušní lidé nevstupují do politiky?? ...peníze mají moc a na to jsme nebyli zvyklí....

2 3
možnosti
Foto

O tom hazardu to Kalousek vysvětlil poměrně přesně. Elektronické pokladny jsou donebevolající nesmysl. Tolik k vámi uvedeným příkladům. Já jen doufám, že jste nedospěl k přesvědčení, že jsem na Kalouskově straně. Ono je totiž u nás zvykem, že když zkritizujete Zemana, jste pro některé okamžitě příznivec knížete. Když zkritizujete Kalouska, jste babišovec a naopak. To ale není můj případ a v tomto článku je to jasně napsáno.

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy