Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Článek se mi nelíbí, ale to je v pořádku, nezavděčíme se každému, že.

Jenže s tím, jak je naše republika právní stát, jste to totálně zazdil. Myslíte, že v právním státě je možné, aby za telefonování za jízdy následoval trest a za ilegální vstup na naše území jen pohodlné ubytování v pionýrském táboře? Že si děláte legraci?

6 0
možnosti
Foto

Zkuste si tu větu, kterou mi vyčítáte přečíst ještě jednou a hlavně celou. To je vše co k tomu mohu napsat.

0 0
možnosti
Foto

A jak to vypadá s obviněním pan Alrawiho? Jeho výroky jsou OK?

2 0
možnosti
JS

Česká republika je právním státem??? Vy si děláte legraci. Soudci rozhodují podle všimného, podle politických tlaků. Už dlouho jsem se takhle nepobavil. Naivita některých lidí nezná mezí. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Většinou mám na věc opačné názory než Vy, ale dnes s Vámi souhlasím. Nikoli v názorech na pana Konvičku, ale přesně v tom, že teprve nezávislý soud může /resp. musí/ vydat verdikt, jestli jsou slova pana Konvičky za hranou zákona či nikoli.

Laici mohou mít na věc různé názory, nepochybně bude požádán znalec v oboru k vytvoření znaleckého posudku. 

Svoboda slova je nesmírně podstatná věc a při jejím oklešťování se stane, že za vyjádření nesouhlasu třeba s činností hlavy státu bude pisatel tohoto blogu či poznámky popotahován a třeba i odsouzen. 

Sám jsem zvědav, kde soud určí onu hranici, kam lze jít a kam již nikoli.

Dnes Vám karma R^

4 0
možnosti
VC

Souhlasím s Vámi až na malý detail. Zatím to spíš vypadá že vyjádření souhlasu s činností hlavy státu bude pisatel tohoto blogu či poznámky popotahován a třeba i odsouzen.

1 0
možnosti
RM

R60o11m61a89n 26M40á19c56a

25. 11. 2015 10:03

zajimave postrehy.. jen jste zminil ten pripad s kamaradem, ze by Vas rozctvrtil apod... ono v tomhle je to trochu jine... kdyz tohle u Vas rekne nejaky znamy v hospode, tak je to opravdu jine, nez kdyz to hlasate verejne na internetu, jste svym zpusobem verejnou osobou a ovlivnujete mysleni rady lidi, ktere prave podnecujete k nenavisti... soud take bere v potaz, jakousi "ujmu", ktera vznika... ne jen, ze nekdo neco vyrkne.... kazdopadne nebudu delat nejake zavery, jak tohle dopadne, protoze to nevim...  ale domnivam se, ze v teto zemi jsou daleko horsi extremiste, kteri do te bane patri, at uz jsou to bartosovci, vandasovci a podobne neonazi uskupeni provolavajici na namestich "vsichni budou viset"... kazdopadne je tu jista analogie... adolfa take poslali brucet a napsal jim tam mein kampf a stal se z nej mucednik...

2 1
možnosti
RM

R54o20m72a62n 82M33á71c81a

25. 11. 2015 10:05

a jen takovy dovetek... upozornil jste na pravni neznalost vetsiny lidi, co uz ho vidi za katrem.... dobra pripominka... znalost ustavy a dalsi legislativy vcetne prava procesniho je u nasich spoluobcanu tragicka a nemohou v tom byt "soudni" stejne jako v rade dalsich veci...

2 0
možnosti
PZ

P49a21v24e27l 45Z17e80m32a49n

25. 11. 2015 10:03

že mě může nějaký klip MH v nějaké souvislosti rozesmát jsem netušil ;-) díky R^

3 0
možnosti
DS

děkuji, jsem též velmi zvědavá na průběh, verdikt soudu a dozvuky u veřejnosti.R^

4 0
možnosti
KC

Pan Konvička možná udělal chybu, ale drtivá většina národa s ním souhlasí, jak se ukazuje na průzkumech. A pokud mu soud uloží peněžitou pokutu, mám za to, že proběhne celonárodní sbírka. Konečně vytažení případu na světlo mu zajišťuje místo v parlamentu.

5 0
možnosti
RM

R52o22m52a77n 28M62á52c29a

25. 11. 2015 10:07

drtiva vetsina souhlasi se zakladanim koncentraku a mleti do masokostni moucky? tak potom jsme na tom hodne spatne...

3 3
možnosti
FB

Nestranný soudce Konvičku odsoudí, protože Konvička do puntíku naplnil skutkovou podstatu trestného činu podle paragrafu 356 TZ. To, že si skupina rychlostudentů islámu s klapkama confirmation biasu na očích myslí, že to Konvička uhraje na "nadsázku" nebo z toho bude chtít udělat politický proces, je naivita...

1 1
možnosti

Vidíte já muslimy nenenávidím. Já jimi jenom zcela opovrhuji a jsem jimi absolutně zhnusen.

nemůžu mít absolutně žádnou úctu k žádnému muži který zdrhne z místa konfliktu a nechá za sebou ženy a děti... a když už si nějaké sebou vezme tak je tlačí v první linii proti policejní barikádě a přehazuje děti přes plot.

I vlčí smečka se chová kulturněji - když je napadane tvoří obrané linie - mladí vlci, staří vlci, vlčice a mláďata až poslední... nikdy za žádných okolností je nepošle nikam první.

toto opovržení a znechucení danou kulturou a jejich zvyky a "souborem hodnot" vyjadřovat smím?  S nenávistí to nemá nic společného - je to skutečně pouze a jenom absolutní opovržení jejich "kulturou" která je podle mne horší než kultura většiny zvířat.

nenávist je co se mne týká okamžitá emoce kterou používám ve vypjatých situacích ke zvýšení množství adrenalinu v těle. 

doslova jí používám jako nástroj který má pohánět mé tělo k větší síle a výkonu. 

Ta s tímto dlouhodobým opovržením vůči všem kdo ideologii islámu vyznávají a praktikují v podstatě nemá nic společného.

(stejné opovržení mimochodem cítím i ke všem "socialistům" - ať nacionálním (nacisté) a nebo internacionálním (komunisté) co se mne týká obé není nic jiného než víra v nějakou ideologii)

Opovržení a znechucení vyjadřovat ještě smíme? já na to žádný paragraf nenašel.

Když jsem se díval na definici nenávisti... tak mi přijde nereálné že někomu skutečně je možné exaktně a empiricky prokázat že nenávist cítí bez toho aby mu byl snímkován mozek a jasně se definovalo které oblasti mozku jsou s nenávistí jako emocí asociované.

5 0
možnosti
ZB

Dnes karma.Jen v jednom nesouhlasím.Opravdu si myslíte,že hloupé výroky o semletí muslimu do masokostní moučky,plus další podobné u soudu obstojí s tím,že jde o nadsázku a legraci?To je od politika dost zoufalá obhajoba.To,že Konvička populista a žvanil se nemusí dokazovat,to už je dávno jasné.Pokud jde o tu hysterii,fanatičtí příznivci Konvičky to ani jinak neumí...

6 3
možnosti
VC

V44í13t 68C42i57b82u60l89k73a

25. 11. 2015 9:37

Konvička může tvrdit, že si dělal jen hloupou legraci. Soud mu to může uvěřit. Při troše štěstí pak dojde i jeho příznivcům, že celý pan Konvička je jen ubohý žvanil, který se bojí nést za své výroky odpovědnost. Mě osobně by se tahle varianta líbila ze všeho nejvíc.

Nebo pan Konvička může tvrdit, že své výroky myslel naprosto vážně a pak může mít docela dobře nakročeno za mříže. Doufejme, že v takovém případě se veřejnost dozví i zveřejnění důvodů případného odsouzení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy