Novinky z českých louhů

Sice je hlavním tématem v České republice volba presidenta USA, přesto se udály i další věci. A jeden se z ních nestačí divit.

Amerika má, respektive bude mít, svého Trumpa. Jak se říká, kdo chce kam, šup tam s ním. Já tedy znám i jinou verzi ale ta by mi asi neprošla. Takže nechme Trumpa trumpit a věnujme se tomu, co se stalo pod horou Říp. Chronologicky to nebude, ale snad to nevadí. 

Bolševická estebácká mlátička Vondruška dostane od státu 70 000 korun za to, že mu udělali bebí. No ano, kdosi mu odmítl podat ruku, podle soudce prý proto, že byl vyšetřován a obviněn, a to je tak nehorázné že jiná než peněžitá omluva nepřipadá v úvahu. Moudrost soudce se projevila v jeho tvrzení, že společnost žila iracionálním vzpomínáním na doby minulé. To je takové zvláštní slovo, milí studenti, že ano. Iracionální. Bolševici a estebáci mlátili, zavírali a zabíjeli své odpůrce ale jsme iracionální, když to odsuzujeme. Jestli ono to něco nebude mít společného s tou islámofobii. Ta je podle různých moudrých taky iracionální. Nicméně, počtěte si zde

Dalším tématem pro česká media byl pan Dienstbier. Tedy on sám moc ne, O něm toho moc smysluplného napsat nelze. Sobotka prý chystá změnu ve vládě. jedním z kandidátů je právě onen ministr bez smyslu a portfeje a to vyvolalo samozřejmě ostrou reakci. Prý jsou to pučisté, kdo se jej snaží sesadit. No haleluja tramvaje. Teď pan Dienstbier udeřil hlavičkou o hřebíček. Přímo stovku hřebík. Ale nedivme se mu. Ono to musí být hodně deprimující, vědět že je v úřadu, který je naprosto zbytečný, jeho práce je k ničemu a určitě jej musí hodně trápit, že za to ještě asi bere plat. Inu, taky zajímavé čtení

No a na závěr. Pan Miloš Zeman měl opět vidiny. Tentokráte né vlevo dole, ale viděl, že neviděl velvyslance USA na oslavách na Hradě. On tam sice byl, ale myslím si, že sázkové kanceláře mohou začít vypisovat sázky na to, jestli se pan Zeman nebo jeho atakdále omluví.

Tak vidíte. Nemusíme za oceán. Doma se toho děje tolik krásného a inspirativního. Stačí jen číst. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | čtvrtek 10.11.2016 17:36 | karma článku: 19,75 | přečteno: 673x