Nenechte se očkovat pánové, budete impotenti

Tuto a mnoho dalších blbostí je možné na veřejnosti či diskusích číst dnes a denně. Tak často, že se ptám, zda autoři oněch bludů nedostali nějakou koňskou dávku Sputniku či jiné, podobně kvalitní látky. Možná z Indie.

Vážení pánové 50+, přiznejme si to s rukou na herzně, každému z nás se děje nepříjemnost, že ať se sami, či parnerka, či oba společně snažíme sebevíce, na hodinách našeho intimna máme půl šestou a "ručička" se nehne a nehne. S přibývajícím věkem k této nemilé příhodě dochází čím dále tím více a my moudří a věkem ostřílení víme, že žádné placebo nás mužem hned neudělá, i kdyby se doktor Uzel třeba na hlavu postavil. A podobně tomu je i u takzvaně osvědčené Viagry, Cialisu či Levitry. Prostě - věk nezastavíš, choroby také ne a když to nejde tak to nejde.

Jenže:

Očkování jsem absolvoval v USA. Obě dávky. V lednu. Po té druhé jsem začal pociťovat mirné šimrání tam, kde kdysi byl pouze bezmocně visící sval. Bylo to šimrání příjemné. Druhý den se situace opakovala a ve středu ve sprše se onen sval proměnil v "Thorovo kladivo"

Nastalo dotazování u známých a přátel, kteří bez výjimky ( žen jsem se pochopitelně neptal, ty tento sval nemají) potvrdili mou zkušenost.

Zkrátka, nová forma pomoci mužům v létech je na světě a já mohu zodpovědně, veden vlastními zkušenostmi prohlásit"

CHLAPI - NEVĚŘTE DEBILŮM A KLIDNĚ SE BĚŽTE NAOČKOVAT.

Já v této chvíli vážně uvažuji o dávce třetí, protože účinky té druhé pomalinku slábnou, a co si budeme povídat, návrat do mládí je vždy příjemný.

Takže přeji všem hezký víkend a vpichům zdar ( všem)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | sobota 21.8.2021 13:06 | karma článku: 18,64 | přečteno: 837x