Nadia Savchenko píše místnímu blogerovi

A mnozí jsou z toho na větvi. Já ne. Přestože osud ukrainské hrdinné pilotky sleduju se znepokojením a doufám v její brzké propuštění. Nejsem z jejího dopisu nikterak zvláště paf.

Vlastně se zmítám v pochybách. Pan Peszynski napsal paní Savchenko dopis, kde se omlouvá za kroky a slova Miloše Zemana, který je ke smůle českého národa presidentem republiky. Dopis směřoval do vězení, kde paní Savchenko momentálně pobývá a kde, v době kdy dopis byl odeslán a kdy byl údajně čten, držela hladovku. A zde začínají mé pochybnosti. Podle sdělovacích prostředků, držela paní Savchenko 80 dní hladovku. Přesto si našla čas a sílu, přečíst si dopis nějakého blogera z České republiky a dokonce mu odepsat. Když se podíváte na její písmo ( z důvodu autorských práv která má pan Peszynski, neuvádím kopii, najděte si jí sami na jeho FB nebo v bulvárním svobodném foru), nevypadá to na písmo hladověním vyčerpané ženy. A mé pochybnosti rostou. Navíc se přidává údiv, že paní Savchenko vůbec jméno Zeman zná. A přichází pochybnost nejvyšší, totiž že, pokud má paní Savchenko vězenňský režim tak liberální, že může přijímat dopisy a dokonce na ně odpovídat a psát věci jako že Putin bude souzen v Haagu, připadá mi podívné, že odpovídá nějakému neznámému a nevýznamnému blogerovi, když je určitě poštou zavalena.

Takže otázky a podezření rostou a já se obávám, že dopis, který je vydáván za dopis paní Savchenko nepsala tato žena ale že se jedná o akci jejího PR týmu.

Ať tak či onak, doufám že Nadia Savchenko bude brzo propuštěna na Svobodu a že Ovčáček z toho pukne vzteky.

Autor: Martin Braun | neděle 1.5.2016 4:27 | karma článku: 23,14 | přečteno: 1188x