Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Při bodu 2 je zde ještě třetí a velice reálná možnost, že lidé v Evropě zvolí diktátorské režimy.

1 0
možnosti
DM

Uzavření hranic je kravina,znamená to konec Schengenu a EU jak ji známe,koneckonců  není v silách žádného státu dokonale hermeticky utěsnit čáru,nepovedlo se to dokonce ani komunistům.Navíc hermeticky uzavřít pobřeží jižních států prostě technicky opravdu není možné.

Dá se to omezit NIKOLIV ZASTAVIT....

1 0
možnosti
FL

Tak alespoň omezit, jak to jde

0 0
možnosti
FL

"Merkel se třásl hlas"  - to je zvlášť dojemné od Němců, kteří takové náklaďáky plnili lidmi aby pak dovnitř přesměrovali výfuk, na počátku "konečného řešení". V plném běhu potom plynová komora měla kapacitu 2000 lidí, k usmrcení pak stačila půlhodinka

0 1
možnosti
VV

To je hloupe a mimo tema.

2 0
možnosti
Foto

,,Mrtví z kamionu v Rakousku nás varují"

Denně nás informují media o stovkách obětí mezi utečenci. Nález kamionu je ,,toliko zlomek". :-( Ovšem může být, dost možná i pro ,,leckoho", vítanou rozbuškouRv

1 0
možnosti
MR

Zde jde jednak o impotenci politických představitelů států Evropy, jež ve světle neschopnosti řešit současnou světovou krizi.

Zde dle selského rozumu by měli nastoupit státníci, svolat evropský summit  všech představitelů zemí a následně Nato, neboť to se týká především jejich zemí a pracovat na společné politice a řešení krize.

Vyhlásit něco jako vyjimečný stav a odstavit Brusel... 

Mrtví v kamionu je velký políček do tváře kancléřky Merkelové, jež Evropu svojí politikou zatahuje do další III války.

Je doslova slepá a neuvědomuje si hloubku a podstatu světového exodu,. jež má hodně příčin a ve skutečnosti potřebuje naši pomoc jen malá část, převážně ze Sýrie.

Takto může nakonec zablokovat příjem těch potřebných, neboť prostor bude obsazen ekonomickými uprchlíky a singl muži jež sem budou se snažit dostat své rozvětvené rodiny.

Chování Merkelové i Německa jež má kořeny po válce, kde zde byla zavedena výchova k toleranci a pomoci bližním, jako obrana proti  minulosti, zatahuje okolní státy do vážných společenských, hospodářských problémů a ještě jim vzkazuje že mají poskytnout podobnou péči čímž Německu uleví .... . 

Neuvědomuje si že projídá snahu a práci předchozích generací jež se snažily aby jejich potomci se měli dobře, že je to jejich odkaz nikoliv její jež je tu několik let u moci.Neohlíží se na nové generace a "rozkrádá" jim dobrý start a budoucnost.

9 0
možnosti
Foto

Vaše návrhy jsou toliko utopické. Jejich realizace by vedla toliko ke stopro diktatuře. Navíc čí a koho?Ale to vše nelze vyloučit i za ,,čísi" záměr právě s odvoláním na to, že není jiného východiska.!!

0 5
možnosti
Foto

Již dávno vědomě a úmyslně rozhoupané kyvadlo se slovy, ani prohlášením těch, či oněch, zastavit nedá. Nejprve je třeba si ujasnit, kdo to vše financuje a kam a komu  ony finance tekou. Kdo staví, a to nikoli v Evropě, či Americe, ploty a pročRv A co za tím vším je. Konkurenční boj okolo ropy. Stačí si uvědomit, kdo a proč úmyslně stlačuje stále cenu ropy, aniž by omezil její těžbu.Nakonec ,,onen subjekt" to sám deklaroval.:-/ Také je třeba si uvědomit, že tzv. arabské jaro se týkalo především některých(!) členů OPEC!Toto vše jsou toliko výsledky oné konkurenční cenové války, která užívá a užívala i válku horkou!Ovšem politici se nedovolí, ani náznakem, toto ,,pojmenovat"Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy