Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Děkuji za přiložení toho rozhovoru z Echa (jejich svolení jistě máte:-)). Je tam docela pěkně vidět, jak paní M. zachází s fakty (tak nějak dosti rozevlátě, slušně řečeno). Namátkou dvě věci - vysvětlení chlapcových zdravotních potíží - reflux se projevuje úplně jinými příznaky (opravdu se na něj nedoporučují ovocné šťávy) a už vůbec se neprojevuje rozšířeným konečníkem a krvácením z anu, což byla věc, která mj. přivedla školku na podezření ze zneužívání, a ktero vysvětlovala právě chlapcovou nemocí. Druhá věc - ačkoliv dnes paní M. (zde na blozích a v diskusích několikrát ústy paní Svobodové) tvrdí, že o původu těch podivných fotografií nic neví, v rozhovoru tvrdí, že je pořídil maličký syn ze štaflí...:-/ Pro mě je paní M. zcela nevěrohodná osoba, které se podařilo zmanipulovat hodně lidí, kteří dnes hystericky vykřikují o fašistickém Norsku a podobné nesmysly.

Těch dětí je mi opravdu líto, rodiče si člověk bohužel nevybírá. Kvalitu Norského sociálního systému nesoudím, nežiju tam, neznám ho z první ruky jako ostatně nikdo zde na blogu. Občas se tu kromě pana Ruščáka ozve i někdo, kdo tam dlouhodobě žije a kdo to rozhodně nevidí tak jednoznačně jako zdejší zavilí nepřátelé Norska - to má pro mě daleko větší vypovídací hodnotu.

Směle do mínusování.:-)

1 2
možnosti
Foto

zajímavé je, že všichni, kdo obhajují paní M. se problému s těmi fotkami vyhýbají a nikde o nich nehovoří. Jako by tato skutečnost neexistovala.

0 2
možnosti
PJ

V sobotu jsem si - po dlouhých letech - koupil Lidové noviny ... s přílohou o Norských fondech, financovanou Norskou ambasádou a s téměř celostránkovým rozhovorem s Norskou velvyslankyní (o tom, jak to u nich v Norsku dělají skvěle a daleko lépe než my) - ano tou, co si ji hodlá část našich politiků zvát na kobereček kvůli Michalákovým a druhá část zmíněných politiků rovnou vyhostit ... takováhle příloha v době, kdy případ Michalákových kulminuje ... Andreji, není to chucpe?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
IC

Jestliže si dítě dává takové podmínky při setkání s matkou o kterých se dnes píse , je šeredně zmanipulované . To není přirozené myšlení dítěte . Čím dal větší hamba norského systému .

3 1
možnosti
JK
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy