Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)

0 0
možnosti
JK

Komunisté nám dnes hrozí na tři způsoby:

1) Skalní komunisté vzývající staré modly Stalina, Lenina, Gottwalda a jiné hrdlořezy. Zazpívají si na mítinku internacionálu a utvrzují se v názoru, že jednou znovu převezmou moc, klidně i ozbrojenou silou, jako posledně. Pohrobci minulého režimu, co nehodí lístek jiné straně, vymírají, což je na preferencích znát.

2) Komunisté vzývající ideologii, ti kteří tvrdí že učení Marxe není tak špatné, že v minulém režimu to komunisti ani nebyli, že chtějí spravedlnost pro všechny, každému podle jeho potřeb. Tady pozor, kdo nezná jak moc zvrácená ta ideologie je, může podlehnout, dají se na to chytit neznalé duše a komunisti to také dělají.

3) Komunisté parlamentní, ti nám ukazují jak podlá je jejich ideologie. Totiž mají dáno, že se musí dostat k moci "jakýmikoliv prostředky". Proto budou klidně podporovat miliardáře, fabrikanty, velkostatkáře, lichváře, prostě buržousty jak vyšitý, jen za možnost mluvit do správy této země. Zcela bez zábran o sobě tvrdí, že podporují demokracii i když je tomu právě naopak, všechno co dělají znamená omezování svobod, zesílení pravomocí státu a celkově směřování k totalitě. Nejhorší ale je, jak vzhlížejí k ruské totalitě, klidně by zrušili český národ i stát a udělali z nás součást Ruska, pak by mohli otevřeně líbat nohy Putinovi (a nejen nohy). Důkazem že nekecám, je rozhovor Filipa pro oficiální ruské armádní noviny. Opovržení vlastním národem z toho jen stříká.

Takže bacha na ně, i když je vidět že vymírají a nyní se postupně přesunují do ANO (pamatujte, jakýmikoliv prostředky), strana může vypadnout z parlamentu, to ale neznamená, že jsme se zbavili nositelů zvrácené krvavé ideologie.

4 0
možnosti
Foto

Je to jednodušší, jako strana, podílející se na vládní moci, ztrácejí protestní hlasy. Jako ve Francii a Itálii. Odtud pak plyne radikálnější rétorika, která má tento trend přibrzdit. A s tím Ruskem nejsou sami. Co takoví Svobodní atd.?

0 0
možnosti
LJ

Již několikrát jsem tady vyzýval k řádnému zamyšlení nad tím:

- před 2SV byla u nás demokracie, ale zároveň zde byla KSČ silnější než v okolních zemích, většina našich spisovatelů stoupila do KSČ,

- po 2SV komunisté drtivě vyhráli volby (na Slovensku nikoliv, tam vyhrála Demokratická strana) a zmocnili se vlády, v sousedních zemích velmi slabé komunisty dosadila k moci Rudá armáda,

- podíl komunistů na 100 000 obyvatel byl u nás nejvyšší ze všech zemí,

- po roce 1989 se koministé v okolních zemích (i na Slovensku) přejmenovali na demokratickou levici a postupně zanikli. U nás nikoliv.

Zatím se nikdo nepokusil dát tyto skutečnosti přijatelně vysvětlit.

3 0
možnosti
Foto

Za první republiky byl ve dvacátých letech připravován komunistický puč, kdoví odkud iniciovaný, vzpomeňme na revoluční rok 1848 a anarchistu Bakunina.

V době krize ve třicátých letech byl příklon intelektuálů doleva logický, protože příčinou byl krach na burze - tedy selhání svobodného trhu. Pak začal vystrkovat rohy Hitler a neschopnost tehdejší vlády zakročit proti naším nacistům zase přihrála lidi komunistům.

Výhra komunistů po válce byla způsobena tím, že některé strany se nesměly voleb zúčastnit, sovětští agenti se postarali o potlačení možných odpůrců a volby na Slovensky byly podvůdkem znevýhodněny.

A navíc falešný slib komunistů, že rolníci dostanou půdu, také udělal svoje.

Kromě toho už v průběhu války se na dosazení komunistů k veslu pracovalo, viz "tajná" cesta Beneše za Stalinem, který ho utáhl na nudli. A k tomu následně odmítnuta exilovou vládou pomoc Pattonovy armády při květnovém povstání. Aby se pak mohlo tvrdit, že nás Amerika zradila.

Příčiny jsou tedy dvě - jednak velmi silná podpora komunistů ze strany SSSR, a pak neschopnost demokratických sil něco řešit.

A to, žel, platí dodnes.

3 0
možnosti
JR

J24a52n 79R67á31ž

22. 6. 2020 14:17

S článkem souhlasím ale neodpustím si poznámku:

Nejsem bolševik, minulý režim jsem si dost odtrpěl, do nedávné doby jsem si vůbec neuměl představit, že napíšu to, co píši teď:

Ze "západu" se k nám line obdobné zlo, jaké se k nám linulo před listopadem 89 z "východu". A to zlo se jmenuje likvidace svobody ve všech jejích projevech a stejně jako dřív se tak děje ve jménu zvrácené ideologie.

2 0
možnosti
Foto

A přesto máte plnou svobodu to říct, pane Ráži. Co s tím?

3 0
možnosti

Ta argumentace, že "bolševik kritizuje vše, co přichází ze západu" není v situaci, kdy nás západ "oblažil" nejprve metoo a teď protirasistickou hysterií, moc šťastná. Jinak s článkem samozřejmě souhlas.R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Šťastný, ani me too ani protirasistická hysterie není produktem západu ale produktem jednotlivých skupin lidí. Západ z toho neobviňujte.

3 1
možnosti
ML

M74i19l35a77n 25L30i22b24a76l

22. 6. 2020 10:15

Komunista nejsem. Když budu kritizovat západ tak jsem? To jsou totalitní praktiky proti kterým tak bojujete.

4 0
možnosti
Foto

Nejste? A co když si to jen myslíte nebo to jen předstíráte? ;-D

1 0
možnosti
PB

R^ výborně, karma.

3 0
možnosti
Foto

Cítím se jako za mlada, tehdy když někdo špitl, že za první republiky chutnaly špekáčky lépe, tak proti tomu sklení komunisté vystartovali, ale TGM střílel do dělníků.

Dnes, když někdo špitne, že špekáčky za komunistů chutnaly lépe, tak antikomunisté vystartují tvrzením, že komunisté zavraždili Píka a Horákovou.

Fakt jsem si myslel po r. 1989, že s touto lacinou argumentací je AMÉN.

3 7
možnosti
Foto

Já jsem si zase myslel, že bude ÁMEN se všemi bolševickými zmetky.

6 0
možnosti
PT

P33e44t70r 82T67o60m46e77k

22. 6. 2020 8:31

Včera na ČT v pořadu 168 hodin předvedla komunistická poslankyně soudružka Vostrá, co jsou komunisti stále zač. Ona neví jestli Milada Horáková byla odsouzena k trestu smrti a pak následně zavražděna oprávněně. Co tím vyjadřuje? Oprávněně podle ní zjevně znamená, že byla zavražděna podle zákonů komunisty vytvořenými. To, že ty zákony byly zločinecké ona dodnes neví. Je to zrůdné myšlení od současné komunistky, která v parlamentu dokonce vede i nějaký výbor. Bojím se říct, co bych jí přál, tak to raději neřeknu.

11 0
možnosti
Foto

Paní Horáková byla souzena podle zákona na ochranu republiky, který byl ještě zděděný po první republice.

0 9
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy