Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P54e55t59r 55B25u20r78i35a28n

28. 3. 2019 14:16

Karma. To ponižování se NZ premiérky je do nebe volající.

1 0
možnosti
JR

J33a72n 50R35á50ž

28. 3. 2019 14:07

Masakr v Christchurch je poněkud absurdní a tragickou reakcí psychicky narušeného jedince na bezmoc, která začíná ovládat jednání mnoha lidí, když vidí, jak muslimové začali proces ovládnutí prostoru, který jsem považovali za svůj a zavedli v něm pravidla soužití na základě křesťanských tradic. Dá s předpokládat, že podobných činů bude přibývat i v Evropě. Frustrovaných občanů z chování muslimů totiž přibývá.

To, co nazýváme euroatlantskou civilizací, do níž samozřejmě patří i Austrálie a Nový Zéland, pokračuje v sebedestrukci. Projevuje se to nejenom v tom, když si premiérka NZ zahalí hlavu, čím prakticky demonstruje podřízenost při audienci muslima, nebo když švédská ministryně si dá na hlavu hidžáb při státní návštěvě Saudské Arábie, ale i tom, když ukazujeme svoji slabost při potlačování všech prvků muslimské intolerance našeho způsobu života na území, které považujeme za své. Švédští policisté se bojí zastřelit černochy, kteří jejich auto polijí benzinem a zapálí ho, britský soudce dá likvidační pokutu majiteli domu, který seká trávu v době, kdy z mešity huláká muezín své Alláhu Akbar, ale on to snášet musí, aby se muslimové neurazili, ruší se v mnoha evropských zemích tradiční Vánoční a Velikonoční oslavy těchto svátků, německý soud povolí polygamické manželství muslima se čtyřmi mladistvými skoro dětmi u migranta s odůvodněním, že musíme respektovat tradice jeho náboženství a v tomtéž Německu nikdo nenutí muslimy, aby respektovali křesťanské tradice a tolerují se vraždy ze cti i vynucené sňatky mezi muslimy. Jak jinak toto ustupování cizím civilizačním zvykům migrantů, zejména muslimským se dá označit, než postupnou sebedestrukcí naší civilizace?

7 0
možnosti
PB

P76e19t51r 40B25u90r19i88a37n

28. 3. 2019 14:15

Souhlas. Ještě si připomeňme ten útok na synagogu v Německu, kdy bylo útočícím muslimům přičteno k dobru to, že šlo i vyjádření jejich politického postoje k Izraeli. Naprosto nehorázný a zhovadilý argument.

7 0
možnosti
JR

J74a24n 66R90i33c31h64t32e52r

28. 3. 2019 13:03

Píšete, že Izrael je vnímán jako říše zla, zatímco odporní Palestinci jako chudáci... není to úplně pravda, to je jen ten Váš naprosto jednostranný pohled. Na druhou stranu...Jakkoli nepopírám, že ubránit Izrael po jeho vzniku proti okolním muslimským zemím bylo obrovským hrdinstvím tamního lidu, nelze popřít, že následné zabrání palestinské půdy bylo v rozporu s jakýmkoli mezinárodním právem, že to území je zkrátka anektované a to s daleko větší brutalitou (tím nemyslím násilí, ale brutalitu chování státu) než nějaké zabrání Krymu. Naposledy si takhle cizí území v Evropě přivlastnil Stalin (kus Polska).

A když si k tomu připočtete chování Izraelců (a to i jednotlivců, dělal jsem s v turistickém ruchu), jejich neustálé stížnosti, jak jsou na ně všichni oškliví a každý, kdo se odváží mít jiný názor je automaticky antisemita, nemůžete se divit, že nejsou příliš oblíbení. A pokud se někdo Palestinců zastává, pak to není ani tak proto, že by o nich něco věděl, jako spíš projev averze vůči Izraeli a jeho "nadřazené rase" (všimněte si prosím uvozovek).

A když pak přiznají používání munice s bílým fosforem proti civilistům (2005, operace Lité olovo), když je Izrael obviňován (na půdě OSN) z válečných zločinů, když Britové vydají zatykač na izraelskou ministryni zahraničí pro podezření ze spáchání válečných zločinů, je těžké být nějakým extra fanouškem (i když Vy s tím problém nemáte:-)). A to vynechávám napadání civilních lodí s humanitární pomocí, vraždění neozbrojených humanitárních pracovníků apod., ten výčet by byl velmi dlouhý.

A proč o tom mluvím? Inu, chci zkrátka jen poukázat na to, že jakkoli Hamás je bezesporu banda teroristů, tak Izrael se často chová stejně. Rozdíl mezi nimi je jen v tom, že Izrael má lepší technické a vojenské vybavení, takže dokáže zabít dvacetkrát víc Palestinců než Palestinci Izraelců.

1 1
možnosti
JR

J52a20n 46R81i59c13h75t58e86r

28. 3. 2019 13:05

A slova o obraně v tomto případě rovněž nejsou na místě, je to jako se hádat, zda bylo dřív vejce nebo slepice. To bychom se museli vrátit do první pol. 20. století... a to by se leckomu nemuselo líbit.;-)

0 0
možnosti
Foto

Já zase pomocí matematické indukce (viz např. Katyň a pod.) dospěl k závěru, že onen australský terorista byl zaplacen islamisty, aby provedl tento neblahý čin, čím poskytne skvělou záminku k eskalaci islamistických teroristických útoků.

Nebylo by to v historii poprvé.

R^

2 0
možnosti
JR

J33a76n 63R59á14ž

28. 3. 2019 13:34

Jestli to není pokus o humor, tak je to pěkná ptákovina, co jste napsal!

0 0
možnosti
LT

L66u81d26ě14k 84T54o66n58d83r

28. 3. 2019 10:30

Dokážu ještě pochopit vzájemnou nevraživost arabů a izraelců, protože žijí na stejném území. Proč ale trpí antisemitismem musliský imám z opačné strany zeměkoule? Proč?

Napadá mne jediné vysvětlení - že ta nevraživost pochází z Koránu. Že imám na Novém Zélandu zná Židy jen z novinových zpráv a... z Koránu, kde jeho bůh - Alláh několikrát sděluje, že židé a křesťané jsou odpadlíci od pravé víry, že pozměnili a zašantročili původní svaté texty, atd... atd... Jsou zkrátka "špatní", narozdíl od "nás dobrých" - muslimů

Jestliže věřící čtou "svatou knihu", ve které jsou některé skupiny obyvatel jejich bohem označovány za "špatné", pak se nikdo nemůže divit, že věřící automaticky pijmou tuto myšlenku za vlastní a stanou se "ani-semity", "anti-křesťany" a "anti-ateisty".

2 0
možnosti

R^

Naše globální, celosvětová společnost žije nereálným, ale virtuálním životem a myšlením. Šíří se antagonismus a nenávist. Šíří se lži, hrubost, násilí. Jak z toho ven do normálních vztahů? Nevím!

Židovský ostrůvek vyvoleného národa nestačí. Drobící se křesťané, kteří se ve svých nánosech odkloníili od Ježíše Krista autoritu již dávno ztratili. Muslimové se bijí mezi sebou. Apokalypsa? Kolikrát byl vyvolený národ zmasakrován a vždy ze zbytku stromu vypučel nový výhonek!

:-)

4 0
možnosti
JR

J77a92n 30R59á54ž

28. 3. 2019 14:24

Souhlas!

Mám ale obavy, že až začne masakr evropanů,nebudou mít tolik pudu sebezáchovy, který si Židé díky genocidě, kterou periodicky zažívají vypěstovali, aby se stejnou razancí svou civilizaci bránili.

Židé si totiž uchovali úctu a respekt k základům své civilizace a díky tomu je brání i silou, kdežto Evropané zcela cíleně základy své civilizace boří, odmítají je bránit a to bude také důvod jejich konce.

PS. Když si přečtete příspěvek p. Richtera výše, musí být jasné, že největším průšvihem Evropanů, je relativizace příčin a následků. Už ten názor, že Izraelci tím, že bojují, mnohdy i tvrdě, aby si uchovali svoji národní jedinečnost jsou neoblíbení, je důkazem proč Evropané nemohou v souboji s islámem přežít.

2 0
možnosti
Foto

Díky za info, antisemitismus je bohužel znovu na vzestupu. A co je nejhorší, často za podpory institucí, kde by to člověk na rozdíl od mešit úplně nečekal.

6 0
možnosti
Foto

Tak se zdá, že Ahmed Bhamji zdatně rozvíjí myšlenkové pochody švédské MZ Margot Wallström. Je to šílené, ale nepřekvapí to - když Židi mají dálkově řízené žraloky útočící u egyptských pláží, špionážní orly a dokážou způsobit záplavy v Gaze otevřením přehrad v poušti...

Jo, ty přehrady v poušti, těch je asi 1500: https://en.wikipedia.org/wiki/Liman_irrigation_system

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy