Jsou muslimové psychicky nemocní?

Pozor, aby nedošlo k omylu. To neříkám ani si to nemyslím já. To se nám, čtenářům snaží vsugerovat všemocná sdělovací lobby. A tak se jen ptám, jak jsou na tom s psychickým zdravím?

Nepochybuju, že si toho každý všiml. V poslední době se to v Evropě jen hemží násilnostmi a útoky, které páchají islámští a neidentifikovaní přistěhovalci. Všechny tyto útoky mají jedno společné. Po několika hodinách dochází k senzačnímu odhalení, že útočník byl psychicky nemocný, byl ve škole šikanován, měl deprese, léčil se na psychiatrii a byl vůbec tak nějak špatně vyrovnaný. A tak se obávám, jestli oni nám z té stařičké Evropy nedělají nějaký blázinec.

Jako by nám nestačila EU a její komise, vymýšlející různé příkazy a zákazy. Jako by nám, Čechům nestačil Babiš, s jeho Čapím hnízdem a nářky že ho nikdo nemá rád. Už jen nad tím zůstává rozum a psychika stát. A když k tomu ještě přidáte Kalouska, tak Bohnice začínají otevírat svá vrátka. No a teď k tomu ještě přichází ta vlna psychicky nemocných přistěhovalců, které ta nemoc nutí zabíjet, explodovat, sekyrkou jako Jánošík nad hlavou mávat a Glockem s nekonečným zásobníkem střílet. Vlastně to nejsou špatní lidé. Jsou tiší, nenápadní... jen ta nemoc kdyby je netrápila. Ale opakuju, to neříkám já. To novináři, kdykoliv se něco semele, šup tam psychickou nemoc.

No nezačíná vám už z toho hrabat?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pondělí 25.7.2016 8:34 | karma článku: 40,25 | přečteno: 1859x