Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Mne to až tak nepřekvapuje, když si uvědomím, jak se jeho šéf kamarádí s panem kardinálem Dukou...

:-)

0 0
možnosti

Mne to až tak nepřekvapuje i z druhého důvodu. Když jsem chtěl jít ve větší obci na výročí upálení Mistra Jana Husa na bohoslužbu, dověděl jsem se, že žádná bohoslužba se nekoná. Výročí! Neděle! Paní farářka nemá čas slabit se svými ovečkami? Inu, neslavilo se! Asi bych také přestoupil! :-)

1 0
možnosti
VV

To je dobre, ze prestoupil, ted bude nucen chodit ke zpovedi a pak se kat ze svych hrichu.

3 1
možnosti
JS

To, že církevní restituce je zlodějna století si myslí i řada věřících.

1 5
možnosti
Foto

Ano, správný komunistický názor: "Co se ukradne, nemá se vracet." Vás bych nechtěla mít za souseda. :-/

7 0
možnosti
PK

Na Ovčáčka mi prosím nesahejte, nemám lepšího kandidáta na gumáky a pokud mám depku, pan Ovčáček se objeví na obrazovce a rázem je pryč;-D.

0 0
možnosti
Foto

Třeba něco ví, co my nevíme, a strategicky si chystá základy své další kariéry.

0 1
možnosti
Foto

Ovčáček je tragická postava. O to horší je to, že z něho ten potměšilý stařec z Hradu udělal v podstatě víceprezidenta. :-/;-(

8 2
možnosti
MB

Jiří Ovčáček je zajímavá bytost - úředník, bez VŠ a kompetencí. Jako student Arcibiskupského gymnázia si na protest tamní šedi - obarvil hlavu nazeleno. Jako věřícímu, mu následně hlava zrudla! V komunistických Haló novinách - napsal za dva roky (2002–2004) - 443 oslavných článků, svědčící o jeho fascinaci komunismem.

V roce 2015 se stal jednou z ústředních postav kauzy „Hitler je gentleman“. Jeho cílem v ní bylo po boku prezidenta Miloše Zemana dokázat morální pochybení a zároveň zpochybnit vážnost jednoho z předních československých novinářů, Ferdinanda Peroutky. Ve volných chvílích stále článek hledá - (Není ani vlevo dole) ..

Ano, Přestoupil z Církve československé husitské do církve římskokatolické. V neděli 2. září 2018 přijal svátost biřmování v kostele svatého Jakuba v Hostivicích. Barvu vlasů měl zřejmě již normální - Co se mu ovšem děje v hlavě - to netuším . Např. dle předsedy Ústavního soudu Pavla Rychetského je nepřijatelné, aby státní úředník na soukromém twitterovém účtu hodnotil ústavní činitele. Všechno co činil a činí - činí rád - i Miloš Zeman, jej má rád ! Zlo, má různé podoby ... :-)

10 0
možnosti
Foto

Nebude se lámat žádný chleba. Je tu jeden diskutující, Standa, věřící katolík, který pro zdanění církevních restitucí pořád horuje. I když na přímou otázku - zda si myslí že by se měla zdanit i katolická církev (on chce danit hlavně všechny ostatní), se s odpovědí vždy vykrucuje.

Pokud si vezmu jednoho dalšího zdejšího blogera Martina K., též věřícího katolíka, jak tady hlásá nelásku k bližnímu jiné víry, ale i názoru, tak to s tou smířlivostí katolíků asi nebude tak horké. A to je asi důvod proč k nim mluvčí prezidenta přestoupil. Přeci jen v té jiné církvi asi neměli na takovéto věci žaludek a něco mu třeba i vytýkali. Ale to fakt jen spekuluji.

5 1
možnosti
SN

:-)......Pane Flaško, nahoře jsem Vám dal plus, protože s některými Vašimi názory souhlasím! Ale....teĎ jste mě překvapil, jak jste vydedukoval, že jsem pro zdanění církevních restitucí ? To se Vám dnes zdálo? !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy