Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když čtu některé komentáře, uvědomuju si, v čem je problém. Když to není snadné, tak do toho prostě nejdu. Posedíme, podumáme a však ono se vše nějak vyřeší. Vždy to nějak dopadne. Ještě se nestalo aby to nedopadlo. A nakonec si zvykneme. Takhle situaci vnímají mnozí voliči a právě proto, je země tam kde je.

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že většina naší společnosti je silně levicová a raději nebude dělat nic, než aby si omezila svoje jistoty, které jim právě tato vláda garantuje. Většina lidí nechce řešit příčinu, chtěla by jen nějak dojít ke stavu kdy se vlk nažere a koza zůstane celá. To ale v tomto případě nelze a já se obávám, že až si to tato většina uvědomí, bude pozdě. Evropa bude zaplavena migranty, kteří budou využívat evropské sociální systémy k rozkladu hospodářství a k postupnému získávání moci nad původním obyvatelstvem.

0 0
možnosti
JS

Pan prezident Zeman varuje, nabádá, ale jako by hrách na stěnu házel. A Sobotka tancuje podle pravidel Bruselu ze dne na den. Já ty jeho piruety, dvojité axely miluji. ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
JR

J84a50r98a 71R78a60n29k

2. 12. 2015 6:05

Pan Zeman bonmotuje a zacina to byt unavne, nikdo uz to nebere vazne, zvlaste v cizine;-(Rv

0 0
možnosti
SN

:-)   Dávám Vám plně za pravdu !  Sleduji politiku denně, Sobotkovi jsem kdysi fandil, ale je to korouhvička ve větru se otáčející ! Ten dává jen pozor aby nenarazil !  Chce být zadobře s EU  hlavně....vypadat, jako geroj doma.

    Když jel president do Číny, média se mohla uplivat!  Ono je to vlastně trvalé ! Jak nám média sdělila, jel tam hlavně Sobotka řešit lidská práva. Myslím si, že tam dodnes o tom nepadlo ani slovo a že je táááááááááááákhle maličký. Ale v médiích má úspěch. Zlatý Paroubek! I ta strana potřebuje někdy diktátora, který se neschovává za nic neříkající floskule.  R^R^R^

0 1
možnosti

Musím předeslat, že tato vláda rozhodně není mým šálkem kávy. Pokud se ale týká imigrační politiky, nelze ji zatím skoro nic vytknout. Uprchlíků je u nás jako šafránu a žádní další se k nám rozhodně nehrnou, takže případné teroristy v jejich řadách zvládneme levou zadní. Povinným kvótám zatím také odoláváme. Postupem času mění názor i ti největší dobrodějové v EU a dnes dokonce berou za svůj názor, že je třeba ochránit vnější schengenskou hranici. To do nich celou dobu hustila celá visegradská čtyřka, včetně ČR.

0 0
možnosti
PK

P60a11v37e73l 62K40u87l79a

27. 11. 2015 12:13

S těmi uprchlíky je zásluha vlády stejná, jako Zemanova: Nejsou tu, protože k nám nechtějí :-)

1 1
možnosti
KB

K12a36r16e37l 45B48o41k

27. 11. 2015 9:52

Primitivní vidění světa. Doufám, že na Albertově jste byl v první řadě.

1 5
možnosti
JV

J19i95r96i 55V24r48a73b83e59c

27. 11. 2015 9:40

Dulezitejsi by bylo se zbavit nejakych Konvicek ,Zemanu,Cernochu,Okamuru .

2 5
možnosti
GV

Jj,a všichni držet h.bu a krok,že?

5 4
možnosti
OP

A to tam chcete Kalouse, Můru Oka nebo koho? Že je Sobotka slabošek, Babiš vychytralec, Bělobrádek bezvýznamný odborník na nic, o tom žádná. Jenže tady momentálně nemáme nikoho, kdo by to dělal dobře a dělat politické změny jen tak z plezíru je pro naši zemi k ničemu.

1 5
možnosti
Foto

Na titulní otázku je jednoduchá odpověď:

NENÍ!

5 0
možnosti
ZB

Jste uplně mimo,pokud věříte tomu,že prezident muže jen tak odvolat předsedu vlády.Tady máme parlamentní demokracii.Jen by mě celkem zajímalo,co dál...To by měl jako vládnou Konvička s Usvitem,kteří mají hned podle několika pruzkumu podporu cca 1 nebo 2 procenta volicu?To,že ve virtualním světě mají "podporu všeho lidu" na realitě nic nezmění...

7 2
možnosti
MN

Prezident ne, ale když se do toho vloží pánové Ištván a Šlachta, půjde to.....;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy