Je mi hořkosmutnovztekle

Čtu články, diskuse, komentáře a občas nakouknu i na facebookový profil dávné šéfové z tohoto blogu, paní Terezy. To je dáma, co momentálně věnuje velkou porci svého času boji s nehoráznou tupostí perverzní části společnosti

Té části, která si osobuje právo rozhodovat o tom, co je pravda a co je propaganda.Bez ohledu na to, že příslušníci této části nemají ani to nejzákladnější ponětí o rodném jazyce, natož aby se kdykoliv, byť jen na dálku přiblížili vzdělání a znalostem medicinským a vědeckým.

Přesto je paní Tereza, ale nejen ona, protože  to je trend dnešní doby, obtěžována a hrubě urážena za to, že se snaží otevřít tupanům oči.

Čtu články, diskuse a komentáře a ptám se, možná pateticky, kde se v lidech bere ta neuvěřitelná hloupost automatického zpochybnění toho co je evidentní? Co mohou vidět na vlastní oči, s čím se mohou setkat v každé, sebemenší nemocnici, A ještě větší hrůza mně jímá z toho, že jisté promilě těchto hlupců dokonce vlastní lékařký titul či nějaké to ...dr...před či za jménem.

Je sice pravdou, a všichni to víme, že těchto řvounů je minimum, ovšem v zemi, kde je hlavním heslem poudačka že : " není šprochu aby na něm nebylo pravdy trochu", se snadno může přihodit, že tito bezmozkové docílí nakonec svého, a lži o propagandě a šílené fantazie o snaze ovládnoud pomocí restrikcí, roušek, respirátorů a očkování bude naslouchat stále větší a větší dav. A známe to o tom fekálním smradu, který se bude šířit bez ohledu na to, jak moc se budete snažit jej vyvětrat.

Je mi hořkosmutnovztekle a na to je nejlepší, kromě koňaku, rumu, bourbonu, bůčku, anglické slaniny, mléčné čokolády lindt, sexu dobrá a veselá hudba. Tak vám na víkend jednu dávám.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | pátek 27.8.2021 14:41 | karma článku: 20,65 | přečteno: 1508x