Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

"Jako Čech říkám Islámu své NE!"

S nadpisem musí rozumný a dopředu přemýšlející člověk jedině souhlasit.

Karmu ode mne máte jistou.

5 1
možnosti
VK

Souhlasím s obsahem článku.

Této větě nerozumím: "Argumenty těch, kteří nás, zastánce tradičního evropského uspořádání, jsou prakticky dva."

1 0
možnosti
Foto

Šlo mi o to, že argumentačně, jsou příznivci rozvinuté islámské společnosti limitováni jen dvěma body. Říkají, že svoboda náboženství je zaručena a že máme být tolerantní. A já se ptám, proč máme být tolerantní my, ale oni ne? Je to přece náš dům, naše země, náš prostor. A jedná se o naší budoucnost, respektive o budoucnost naších potomků. Zde není pro toleranci žádné místo, zvláště když víme, že přijedeme li do jejích domovů, pak jsme to opět my, kdo se musíme řídit jejích pravidly. A my to děláme, protože jsme jednak slušně vychováni a hlavně, ctíme to, že jsme jen hosté.

3 0
možnosti
Foto

Píšete:

"Nikde v tomto povolení, není stanoveno, že náboženské skupiny, tedy i Islám v ČR může vykonávat politickou činnost, či snad dokonce alternovat zákony požadavkem, na legalizaci šarije. A přesto se takovéto požadavky objevují."

v tom povolení to není ani zakázáno.

Právo kandidovat, vyvíjet politickou činnost, chtít prosazovat změnu zákona je každému českému občanovi dána ústavou, proč by na to muslmové měli mít nějaké extra povolení8-o

Ty tradice a historické hodnoty má nastaveny každý jinak-proč by ty své měl někdo druhému nutit?

Co povoluje či nepovoluje Saudská arabie problém Saudské Arabie-ta si na demokracii nehraje. U nás je demokratické zřízení v tom si může chodit každý jak chce.

Nechápu proč vy Islamofobové neustále kritizujete nesvobodu v islámských zemích a chcete u nás zavádět stejné pravidla jako mají oni-např zabránit svobodné volbě oblečení:-/

0 9
možnosti
PS

P65e20t91e80r 79S76m18r88e28k

14. 4. 2015 12:08

Otázka neznie tak, že to nieje zakázané a hotovo. Ale čo je to pre ďalší vývoj dobre, alebo zle. Bez zbytočných všeobecných, nič nehovoriacich floskúl ktorým tak rád operujete Vy.

2 1
možnosti
JN

J92i39ř93í 82N82o10s14e45k

14. 4. 2015 10:27

Mluvíte i za mě.

2 0
možnosti
MK

R^ Souhlas. Pro zajištění klidu a bezpečnosti, o které píšete, je však potřeba něco aktivně konat. Poslanci a vláda musí mít stále na paměti, co si většina občanů přeje a proto je nutné se jim se svým přáním připomínat.

15 0
možnosti
Foto

Ano většina občanů si přeje aby u nás byla svobodná společnost, je tedy potřeba neřídit se podle vás a vám podobných co chtějí svobodu omezovat.

0 9
možnosti
MT

Autore, skvěle napsáno ! R^[>-]

9 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy