Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
JZ

J89a98n 74Z68í51m68a

4. 3. 2019 4:53

Já bych to pojmenoval ještě jinak. Asi čtvrtina obyvatel Libanonu jsou socky, co se vydávají za uprchlíky, Hádejte, která národnost....... Jejich jediná kvalifikace je umět plakat, jak mi druzí ubližujou.

0 0
možnosti
JZ

J33a49n 30Z68í22m48a

4. 3. 2019 0:59

Ono stačí se podívat v Ammánu do toho jejich Chánova kterému Jordanci říkají uprchlický tábor Jabal al Husein. Všude okolo kvete civilizace. Jiná než naše ale spatna. Uvnitř jsou tisíce líných darmožroutů kteří jsou prisati má vemeno sociálního státu a melou o útlaku jich ,- Palestinců. Nebo se stačí podívat do východního Jeruzaléma a koupit jednu dobře mířenou ránu kamenem.

0 0
možnosti
VS

Palestinsti Arabove zadny mir nechteji, protoze nevedi co to je. Islamska nenavist a zavist je jejich moralni kredo.

2 0
možnosti
Foto

Asi nemají nejlepší zkušenosti se soužití se svými sousedy, např. Jordánském.

0 2
možnosti
Foto

Pokud budou do Palestiny dodávaný rakety a zbraně, tak se situace nezmění.

4 0
možnosti
Foto

Je 70 let po válce a Židé stále umírají. V Evropě jejich synagogy jsou obehnané ostnatým drátem a hlídané policií. Židům je doporučovano nechodit v jarmulce, nenosit výrazné oblečení. Auta rabínů jsou opanceřované a jejich byty hlídá policie. Chtěli mít opět svůj stát, když je Evropa nechtěla a vraždila. Dostali kus země, kde žili před třemi tisíci lety a nikdy neztratili vztah k této zemi a opět nemají klid, opět umírají.

10 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo doplnit, jak moc chtějí představitelé Izraele mír a co jsou pro to ochotní udělat, např. závazně nabídnout odstranit všechna narušení principu nepřípustnosti získaní území silou, k nímž v minulosti došlo. A také provést restituce majetku arabských uprchlíků z roku 1948 a umožnit jim návrat.

Jinak jsem rád za pokrok, který jste učinil a začal jste mluvit o Palestincích.

0 8
možnosti
Foto

Které území Izrael získal silou. Nemelte zase Golanský výšiny a Jeruzalém, protože nic jiného neumíte a marně je vám něco vysvětlovat.

8 0
možnosti
PK

Bohužel měl Izraelský premier pravdu, je to prokazatelné jak za období před a během války, ale i po válce. Polský premier neměl důvod reagovat, jak reagoval.

6 0
možnosti
Foto

Polský premiér ale reagoval nikoliv na izraelského premiéra ale na izraelského ministra zahraničí. Ten totiž řekl naprostou nehoráznost a polská reakce byla logická. Co se týče prohlášení které v odpovědi na otázku novinářů dal Benjamin Netanyahu, tam došlo k problémům s překladem, jak už ostatně před časem zde na blogu osvětlil pan Stejskal. Můj soukromý názor je ale ten, že se mohl Bibi té odpovědi trochu diplomatičtěji vyhnout.

Jsem si ale jistý, že tyto problémy se časem otupí a obě země se vrátí k osvědčené praxi spolupráce. Totiž: Pokud porovnáme situaci v Evropě jako celku, tak Polsko patří k zemím, kde jsou Židé a Izraelci v největším bezpečí. Daleko větším nežli v Německu nebo dokonce Francii.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy