Hyenismus nejvyšší

Stav presidenta republiky asi zajímá každého, nebo velkou část občanů. Ať už s ním souhlasíme, jsme jeho příznivci nebo ne, lidskost nám velí ctít respekt.

Nikdy jsem se netajil tím, že Miloš Zeman není osoba, která by mohla důstojně reprezentovat Českou republiku. Nicméně to, co se kolem něj odehráva v posledních dnech a týdnech je naprostý hnus. 

Je třeba otevřeně napsat, že se jedná o hnus pod vedením nejbližšího okolí presidenta, v čele s jeho mluvčím Ovčáčkem. Není totiž žádnou ostudou býti nemocným. Ovšem tajit nemoc, to vyvolává spekulace a následky bývají smutně tragické. 

Jako dnes.

Presidenta opět převezli do nemocnice, vypadá to dokonce že v bezvědomí ovšem Hrad ani lékaři nebyli schopni předložit jasnou informaci, co se vlastně děje. Co se ale stalo?

Banda bezcharakterních bytostí se vrhla k presidentovu transportu, k sanitce a pořizovala fotografie, z nichž z jedné doslova mrazí. Ukazuje člověka, lidskou bytost bez vlády v péči zdravotnického personálu.

Jsou to novináři? Jsou to paparazzi? Ne, je to obyčejná stoka, prahnoucí po senzačním snímku, po slávě, po exkluzivitě. Opravdová špína a hnus.

A opět, vina padá na okolí Miloše Zemana, které mělo možnost jím zatnout tipec tím, že by přinesli veřejnosti pravdivé informace o zdravotním stavu presidenta republiky.

Miloš Zeman jako president nikdy nebude mít můj respekt a úctu, ale jako člověku mu přeji brzké uzdravení.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Braun | neděle 10.10.2021 14:36 | karma článku: 46,02 | přečteno: 16066x