Dovětek k případu odebraných dětí

Rozhodně nechci, alespoň za sebe ne, udělat z tohoto dramatického případu, zde na blogu nastavovanou kaši. Je to populární téma a spousta z nás má touhu se k němu vyjádřit, i když naše informace k tématu jsou omezené.

Ve svém předešlém článku jsem se zabýval tím, jak já osobně vnímám to co se stalo a co se děje. Kde vidím problémy a chyby. Před chvíli jsem otevřel portál svobodné forum a našel tam chat s paní Monikou Le Fay.

Tento chat vnáší do případu nové světlo a proto chci čtenáře s ním seznámit. Jsem si jistý, že kdo dosud váhal, kdo nevěřil paní Michalákové nebo měl jen pochybnosti, které vznikly na podkladě útoků ze strany Moniky Le Fay, tak po přečtení tohoto chatu mnohé pochopí.

I když, co je zde k chápání. Lze snad pochopit nenávist a zaslepenost? Já si myslím že sotva. Tato paní je však nenávistí přímo motivovaná. Z každého jejího slova, z každé odpovědi, přímo kape žluč. Je to smutné čtení a je na místě ještě zmínit výběr pokládaných otázek. Tázající se opakují a styl otázek je stále tentýž.

Myslím si, že tímto chatem, udělalo svobodné forum paní Le Fay medvědí službu, protože nad jejími odpověďmi se nutně musí každému nerozhodnutému rozsvítit.

http://svobodneforum.cz/onlinechat/

Závěrem zopakuji to, co jsem napsal ve svém dopoledním blogu. V celém případě vůbec nejde o paní Michalákovou. Jde o její děti, které jsou občany České republiky a mají tak plné právo na ochranu. Pokud někomu není paní Michaláková sympatická, je to v pořádku, ale nemůže to být důvodem k mávnutí rukou nad osudem dvou nevinných občanů. A stejně tak patologická nenávist k Miloši Zemanovi, kterou paní Le Fay trpí, nemůže být motivací k takovým nechutným útokům. Anebo by alespoň být neměla.

Autor: Martin Braun | pátek 13.3.2015 16:41 | karma článku: 21,62 | přečteno: 1053x