Dotaz na šefadmina Patrika Bangu

Pečlivě jsem si prostudoval kodex blogera a seznal, že tento text jej v žádném případě neporušuje, jelikož se jedná o dotaz a ne o stanovisko. Proto očekávám a doufám že oprávněně, že nebude přesunut do Hyde parku.

Můj dotaz je vlastně velice prostý. Týká se autorky Lucie Provazníkové a toho, že byl kompletně zrušen její blog. To že byl odstraněn její poslední text chápu a rozumím, že je v souladu s kodexem blogera. Proč byl ale zrušen kompletně celý její blog? Na základě jakého bodu kodexu? Každý z nás občas, snad ve vzteku či rozrušení napíše něco, co je mimo, je to zlostné nebo sprosté. Jsme jen lidé. Řešení je snadné. Prostě takovýto text se odstraní a dotyčnému se vysvětlí, jak se situace má.

Stalo se toto i v případě Lucie Provazníkové? Byl její poslední text onou poslední kapkou? Já nevím, proto se ptám. Vlastně tuto autorku neznám. Nepamatuji se, že bych od ní v minulosti cokoliv četl. Kromě posledního blogu, kde jedna věta v úvodu mně rozesmála, ale s celkovým obsahem nemohu souhlasit. Takže se ptám, jaký byl skutečný důvod zrušení jejího blogu?

Bylo by moc dobré, kdybyste mi odpověděl, protože nejde jen o mne a mojí zvědavost. Tento krok totiž hodně zavání osobní pomstou a já samozřejmě rozumím snaze o ochranu blízkých před útoky. Jenže je rozdíl smáznout jeden blog a celý profil. Nemyslíte?

Další můj dotaz se týká blogera Tomáše Vyskočila, jehož blog jsem našel v hyde parku a při nejlepší snaze nevidím k onomu přesunutí nejmenší důvod.

Doufám že se brzo dočkám vysvětlení z vaší strany a zabrání se tak šíření obav. Děkuju.

Autor: Martin Braun | úterý 29.11.2016 17:37 | karma článku: 39,76 | přečteno: 3235x