Doplněk k blogu pana Bárty o panu Nosovi / upraveno/

Pepu Nose jsem měl kdysi hodně rád. A jeho staré písničky poslouchám dodnes, i když, a to se přiznávám, dělá se mi zle z jeho názorů a vyjádření. Ovšem každý máme něco a soudit automaticky se často nevyplácí.

Na Nosovy webovky jsem kdysi občas chodil ovšem frekvence těchto návštěv se snižovaly rovnoměrně s tím, jak Nos zvyšoval svou vulgaritu a míru nechutností. Blog pana Bárty mně přesvědčil se podívat znovu a opravdu se nestačím divit. No a protože v diskusi pod tímto blogem se objevila řada Nosových příznivců, kterým zřejmě imponuje jeho láska k Okamurovi a SPD, dovoluji si zde vložit jeden z jeho vzkazů, který si myslím hovoří za vše. 

A rozhodně se nejedná o nějakou ojedinělou exhibici. Je to typický projev na stránkách Josefa Pepy Nose, příznivce a kandidáta za SPD, člověka, kterého někteří považují za čestného člověka a píší například toto:

"Určitě jsou jeho názory rozumnější než názory Mikuláše Mináře a jemu podobných." / Jaromír Petřík, pod blogem pana Bárty/

Pokud jsem správně informován, a já ony demonstrace sleduji poměrně pečlivě, organizátoři nevolají po odsouzení k smrti za kolaboraci. A i když se na shromážděních občas objeví nějaký vulgární transparent, celkově se jedná o velice slušné setkávání lidí, kteří chtějí odpovědí a mají jisté představy a požadavky. V souladu s platnými zákony České republiky. Jak je ale v souladu se zákony Nosovo otevřené vyhrožování lynčem? To už nechám na každém z vás

Ukázka z webu Josefa Pepy Nose:

 

31 / 05 / 2019

Až bude tenhle zkurvený režim v Česku svržen, nebude počet odsouzených k smrti za kolaboraci s merkelmultikurvou cca 700 kusů po 2. sv. válce (z toho cca 500 Němců), ale minimálně 1000 kusů zmrdů a zmrdek.

NEBUDEME SE S NIMI SRÁT!

A protože pan Josef Pepa Nos je příznivcem hnutí SPD Tomia Okamury, nabízí se otázka, jak mají občané vnímat tu poslední větu jeho vzkazu, napsanou velkými písmeny. Je to i stanovisko SPD?

a zde něco z dob, kdy byl Pepa zaslouženě obdivován:

 

Autor: Martin Braun | pondělí 17.6.2019 16:41 | karma článku: 23,87 | přečteno: 1121x