Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Žiji na vesnici. Zde se zdá být vše stále ještě normální. A ty poudačky o současné Somě a Gomoře jsou mi nějak nepochopitelné, ale vzhledem k častosti těchto zpráv snad i reálné. A je-li to pravda, pak prostě končíme. Jako lidská společnost končíme!

Podle teamu Františka Koukolíka jsme prý naprogramováni k sebezničení. Pak by mohlo pomoci doporučení spásy od Ježíše Krista v kolektivním slova smyslu. Ale který moderní člověk by tomu věřil, že? A tak věříme v pokrok a v samospásný vývoj. Ale není to varování v Bibli. varování pro nás?

:-)

0 0
možnosti
PB

Souhlas, karma. A ta skladba je fakt hezká.

Vzpomínám si, a není to zase tak dávno, jak v Hollywoodu vypukla mánie přiznávání se k homosexuálnímu zaměření. Vždycky to bylo zkropeno kýbly slz a výkřikem: musel v sobě najít obrovskou sílu to přiznat. A přitom to bylo nejen módní, ale dokonce tak nějak i povinný bonton v lepší společnosti. Kdo nepřiznal homo vztah, ten byl nýmand. Předpokládám, že za čas bude módní, žádoucí a hrdinné přiznat se v slzách k tomu, že někdo je hetero.

6 1
možnosti
JN

Když tak připomínáte tu švédskou myslitelku a její názor o duševní méněcennosti 96% většiny, taky si vzpomínám, že v době mé puberty (před 40+ lety) jsem zaslechl podobný názor:

"Kdo neměl chlapa, není chlap. "

To bylas tenkrát dosti častá hláška, ale jsem si jist, že to bylo míněno jako vtip. Ta paní to myslí vážně?

0 0
možnosti
Foto

Jen bych doporučil zapřemýšlet, co bylo jednou z příčin zániku říše římské. Tedy některých napovím: když už je těch odchylek trochu moc.

2 1
možnosti

Někdy si tak říkám, že ona ta příroda si s námi poradí i bez Pána Boha...

0 0
možnosti
JH

Nemyslím si, že dnes je už hetero divné a homo normální. To jen autor, patrně příliš často konzumuje veřejnoprávní média....

1 1
možnosti
Foto

Jinak řečeno, ono to tak vyzerá.

3 1
možnosti
Foto

K těm nádherným čásům, ale tehdy létaly etérem zprávy o manželstvích s desetiletými v Mexiku a desetiletých v Indii atd. Já jenom, že to co je přirozené a nepřirozené, je k diskuzi.

A k tomu tělocviku, vynahrazovaii si o to chlapci při smíšeném volejbalu v rámci sportovních školních kroužků. Dodnes vzpomínám na ty rudé obličeje žákyň, když na ně vypustil žáky samotný trenér. Zpětně to nebylo nic hezkého.

0 1
možnosti
MB

V práci mne nazývali i Staromilem a kolega se mne důvěrně dotazoval - Zda nemám Židovské předky! Já to nechápal - Mlel to své - Neženil jsem se proto, abych se rozvedl - Dluh zlý druh = Prostě ta vetnutá výchova. Dnes jsem "Již na pochybách"! Myslel jsem si, že peníze se vydělávají prací - Není špatné pod Jermanovou být členem komise pro rozbory Hudebních festivalů za 40.000 Kč měsíčně. Otec pravil, že jako Muž mám své role - Lehce se tomu dá vyhnout, když si sám určím pohlaví. Rodina jako svazek Posvátný - Muž a žena, je nemoderní. Opravdu, světu a jeho směru přestávám rozuměl - Nu, radši budu tím Staromilem ... :-)

3 0
možnosti
Foto

to sólo je bez diskuze božíR^...ten článek má jeden háček. Byť je ta doba zmatená a člověk jí přestává rozumět, je nutno ji přiznat jedno...je to zkrátka jedna z daní, která pro začátek nového století, tisíciletí po dlouhém boxování odkryla moderně opravdu všechna tabu a v tom lepším slova významu dala konečně ne velké, ale malé skupině lidí - ale lidí - různých odlišností nadělené přírodou konečně svobodu v tom , jak se sami nahlížejí a cítí a jak se nemusí vnitřně prát se životem jako my všichni a k tomu jako s od Boha bonusem něčeho, co musejí před ostatními skrývat.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2623x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy